کاشت مو به روش DHI – مراحل، معایب و هزینه کاشت مو دی اچ آی

کاشت مو به روش DHI
1/5 - (1 امتیاز)

انسان موجودی است که ذاتاً به زیبایی علاقمند است و داشتن مو‌های پرپشت و خوش‌حالت، بخش مهمی از این زیبایی را به خود اختصاص می‌دهد. ریزش مو از جمله مشکلاتی است که خانم‌ها و آقایان ممکن است در هر دوره از زمان به آن دچار شوند اما این عارضه، در مردان بیشتر رخ می‌دهد. در اولین قدم باید اقدامات لازم برای درمان ریزش مو را انجام داد اما اگر به هر دلیل، درمان‌ها موفقیت‌آمیز نبود و ریزش مو تا مرحله طاسی سر پیش رفت، کاشت مو با روش‌های مختلف به کمک شما خواهد آمد.

کاشت مو طبیعی روش DHI

برای مثال پیوند مو به روش DHI از جمله متد‌هایی است که در اغلب کلینیک‌های زیبایی توسط متخصصین اجرا می‌شود. اجرای ایمپلنت مو به روش DHI منوط بر این است که شما صلاحیت لازم را داشته باشید. در واقع بعد از بررسی‌های لازم توسط متخصص و تأیید سلامت عمومی، مشخص خواهد شد که آیا می‌توان از کاشت مو به روش DHI استفاده کرد یا خیر.

مراحل پیوند موی روش دی اچ آی

مشاوره قبل از کاشت مو روش دی اچ آی

در جلسه مشاوره کاشت مو رایگان متخصص در مورد مزایای روش دی اچ آی، شرایط لازم برای اجرای این روش و همچنین هزینه‌ای که باید برای آن بپردازید به طور مفصل توضیحاتی را ارائه خواهد کرد. همچنین شما در این جلسه می‌توانید تمامی سؤالاتی که در ذهن دارید را از متخصص بپرسید تا بدون هیچ ابهامی بتوانید تصمیم خود را برای انجام کاشت مو DHI نهایی کنید.

مراحل کاشت مو به روش DHI

  1. در ابتدا لازم است جلسه مشاوره با متخصص برگزار شود و مطالب لازم پیرامون روش کار برای مراجعه‌کننده توضیح داده شود. همچنین در این زمان معاینات صورت گرفته و نتیجه تست‌ها بررسی می‌گردند. اگر ممانعتی برای اجرای روش DHI وجود نداشت، در تاریخ معین، کاشت مو انجام می‌شود.
  2. در زمان شروع کاشت، ابتدا پوست سر به طور کامل ضد عفونی می‌شود. سپس در ادامه باید از بی‌حسی استفاده نمود تا استخراج و کاشت گرافت، بدون درد پیش برود.
  3. کاشت مو به روش DHI یک روش مستقیم پیوند مو است که بلافاصله بعد از استخراج، فولیکول مو در محل مورد نظر قرار می‌گیرد. برای جدا کردن فولیکول از پوست سر، از دستگاهی به نام میکروپانچ استفاده خواهد شد که ظاهری شبیه به یک قلم دارد و موی برداشته شده داخل آن قرار می‌گیرد.
  4. در دستگاه یک پیستون تعبیه شده است که وقتی آن را فشار دهید، فولیکول از آن خارج خواهد شد. در این زمان است که متخصص باید دقت خود را بالاتر ببرد تا فولیکول‌ها بعد از رهاسازی، در عمق و زاویه مناسب قرار گیرند.

مشاهده این مطلب : کاشت مو به روش FIT

مزایای کاشت مو به روش DHI

مزایای پیوند مو به روش DHI

  1. از آنجایی که فولیکول‌ها به طور مستقیم در محل مورد نظر قرار می‌گیرند لذا احتمال آسیب به آن‌ها در حین کار کم شده و سرعت کار نیز بالاتر می‌رود.
  2. از سویی دیگر همین که فولیکول در داخل دستگاه باقی مانده و با دست تماس ندارد، خطر آلوده شدن و احتمال عفونت بسیار کمتر خواهد شد.
  3. دوره نقاهت کاشت مو به روش DHI کوتاه‌تر خواهد بود و در مدت کوتاهی می‌توانید به زندگی عادی بازگردید.
  4. برخی از روش‌های کاشت مو با درد همراه بوده و ممکن است محل زخم، اسکار تشکیل شود. این دو عارضه در روش DHI کمتر رخ می‌دهند.
  5. جالب است بدانید که رشد مو بعد از کاشت به روش DHI بسیار بالا است و در مدت کوتاهی می‌توانید به نتیجه دلخواه برسید. همچنین موی شما فرم طبیعی داشته و بسیار زیبا به نظر می‌رسد.

معایب کاشت مو به روش DHI

لازم است با معایب و مزایای هر کدام از روش‌های کاشت مو آشنا باشید تا بهتر بتوانید تصمیم خود را نهایی کنید. عوارض و معایب پیوند مو به روش DHI عبارتند از:

  1. با توجه به اینکه از دستگاه برای برداشت و کاشت فولیکول مو استفاده می‌شود، هزینه بالاتری خواهد داشت.
  2. ممکن است به مواد بی‌حسی آلرژی داشته باشید.
  3. بعد از کاشت مو، علائم کبودی، ورم و التهاب در پوست سر رؤیت می‌شود که طبیعی بوده و بعد از چند روز برطرف می‌گردند. البته می‌توانید از کمپرس یخ استفاده کنید تا سرعت بهبودی بالاتر برود.

مراقبت های کاشت مو به روش DHI

مراقبت های قبل از کاشت موی طبیعی روش DHI

هر زمان که قرار است پیوند طبیعی مو را انجام دهید، چند توصیه را جدی گرفته و به آن‌ها عمل کنید:

  1. در صورت ابتلا به بیماری‌های خاص و یا داشتن حساسیت دارویی، موضوع را به متخصص اطلاع دهید.
  2. اگر از دارو‌های خاصی استفاده می‌کنید، لازم است پزشک را در جریان بگذارید.
  3. اکیدا توصیه می‌کنیم از یک ماه قبل از پیوند مو حتماً مصرف دخانیات را کنار بگذارید تا از اثرات سوء نیکوتین بر خون‌رسانی و انتقال اکسیژن در بدن، در‌ امان بمانید. فراموش نکنید که فولیکول‌های مو نیاز به اکسیژن کافی دارند تا زنده بمانند.
  4. در صورتی که دارو‌های رقیق‌کننده خون مانند آسپرین را مصرف می‌کنید، مصرف آن‌ها را مدتی قبل از کاشت مو به روش DHI کنار بگذارید.
  5. روز قبل از کاشت مو حتماً استحمام کنید تا پوست سر تمیز باشد.
                                  کاشت مو به روش DHI

مراحل کاشت مو DHI

  1. استریل کردن بانک مو و محل پیوند
  2. برداشته فولیکول با دستگاه میکروپانچ
  3. ذخیره فولیکول داخل دستگاه
  4. فشار دادن پیستون دستگاه برای خروج فولیکول و کاشت در محل پیوند

مزایای روش DHI

  1. سرعت بسیار بالا و کوتاه شدن مدت زمان پیوند
  2. دقت بالا در برداشت و کاشت فولیکول
  3. عدم تشکیل زخم زیاد و شدید
  4. دوه نقاهت کوتاه مدت
  5. اطمینان از نتیجه نهایی کار

معایب روش DHI

  1. هزینه بالاتر این روش نسبت به سایر روش‌های پیوند مو
  2. امکان آسیب به پوست در صورت عدم مهارت متخصص برای استفاده از دستگاه

عوارض روش DHI

  1. التهاب و ورم خفیف
  2. بی‌حس بودن پوست سر تا چند روز
  3. داشتن درد خفیف

مشاهده این مطلب : کاشت مو به روش sut

مراقبت های بعد از کاشت مو به روش ( دی اچ آی )

  1. بعد از کاشت مو، به اندازه کافی استراحت داشته باشید.
  2. مصرف مشروبات الکلی و دخانیات، همچنان تا یک ماه بعد از پیوند طبیعی مو به روش DHI ممنوع است.
  3. در رژیم غذایی روزانه خود مقدار بیشتری میوه و سبزیجات لحاظ کنید تا سرعت بهبودی بالا برود. برای مثال مصرف آناناس زخم‌ها را بهتر و زودتر درمان می‌کند.
  4. حداقل تا یک ماه بعد نباید از سشوار استفاده کرده و ‌شانه زدن نیز باید با اجازه متخصص انجام شود.
  5. ماساژ دادن، خارش و فشار آوردن بر روی محل کاشت مو، آسیب بزرگی به فولیکول‌ها وارد خواهد کرد. بنابراین در زمان خواب باید مراقب باشید.
  6. تا مدتی باید از شامپوی مخصوص کاشت مو استفاده شود.
  7. دارو‌هایی که دکتر تجویز کرده‌ است را به طور کامل و در زمان‌های توصیه شده مصرف کنید تا دچار مشکل نشده و عارضه‌های کاشت مو برطرف گرند.

دوره نقاهت بعد از کاشت مو DHI

از آنجایی که در روش دی اچ آی ما از ادوات پیشرفته برای کاشت مو استفاده می‌کنیم و برداشت و کاشت به صورت مستقیم انجام می‌گیرد پس شدت عوارض بسیار کوتاه بوده و در نهایت یک هفته شما می‌توانید با این عوارض خداحافظی کنید. در روش DHI خبری از خونریزی و عفونت نخواهد بود چون زخم‌های بسیار‌ ریزی در پوست سر ایجاد شده‌اند. ورم و التهاب نیز در عرض یک هفته از بین خواهند رفت.

هزینه کاشت مو به روش DHI

روند رشد موهای کاشته شده بعد از DHI (رویش مو

هفته اول بعد از کاشت مو DHI

در این هفته عوارض پیوند مو نمایان می‌شوند. اگر چه در این روش شدت عوارض بسیار کم است ولی نمی‌توان همین مقدار عارضه کم را نادیده گرفت. به هر حال ورم، التهاب و کبودی پوست بروز می‌کند. اصلاً نباید نگران باشی چون این عارضه‌ها کاملاً طبیعی هستند و اگر به خوبی از خود مراقبت کنید خیلی زود فروکش خواهند کرد.

هفته دوم کاشت مو DHI

در هفته دوم باید وضعیت عوارض را با دقت کنترل کنید چرا که در این هفته باید این عوارض روند کاهشی داشته و به تدریج برطرف شوند. اما اگر مشاهده کردید که ورم و التهاب همچنان در حال تشدید شدن است، می‌تواند نشانه بروز عفونت باشد. پس حتماً این موضوع را با متخصص در میان بگذارید.

هفته سوم بعد از کاشت مو DHI

در صورتی که پیوند با موفقیت انجام شده باشد اولین نتیجه کاشت مو، ریزش مو‌های پیوندی است و این نشان می‌دهد که فولیکول‌ها وارد فاز استراحت شده‌اند تا بعد از سه ماه با قدرت بیشتری رشد خود را آغاز نمایند. از هفته سوم کاشت مو دی اچ آی باید ریزش فولیکول‌های پیوندی را مشاهده کنید.

هفته چهارم بعد از کاشت مو DHI

یک ماه بعد از پیوند مو دی اچ آی باید تمامی دلمه‌هایی که در جای زخم‌ها ایجاد شده‌اند ریزش کرده و عمده فولیکول‌ها وارد فاز استراحت شده باشند. در واقع شوک فولیکولی که به معنای ریزش فولیکول‌های پیوندی است از هفته چهارم با شدت بیشتری پیش خواهد رفت. توجه داشته باشید که بعد از ۴ هفته شما به هیچ عنوان نباید درد، سوزش و ورم در ناحیه پیوند یا بانک مو احساس کنید.

ماه سوم بعد از کاشت مو DHI

برای دیدن نتیجه پیوند نباید عجله کنید. حداقل لازم است سه ماه صبر کنید تا دوره استراحت فولیکول‌ها سپری شده و از ماه سوم به بعد شاهد رشد مو‌های کاشته شده باشید. اولین تار مو‌های پیوندی که در ماه سوم رؤیت می‌شوند نازک و کمرنگ هستند و به تدریج ضخیم و پررنگ می‌شوند.

ماه پنجم تا نهم بعد از کاشت مو DHI

به جرات می‌توان گفت که تا ماه نهم ۹۰ درصد از نتیجه پیوند مو دی اچ آی را مشاهده خواهد شد. از ماه پنجم تا نهم شما می‌توانید روند تغییرات مو‌های پیوندی را به وضوح مشاهده کنید. مو‌های کاشته شده با سرعت بیشتری رشد می‌کنند؛ رنگ آن‌ها به تدریج عوض شده و شبیه به رنگ مو‌های طبیعی شما می‌گردند. از طرف دیگر مو‌ها شروع به ضخیم شدن می‌کنند. بنابراین بعد از ۹ ماه مو‌های شما طبیعی به نظر می‌رسد.

ماه دوازدهم بعد از کاشت مو DHI

نتیجه نهایی و قطعی پیوند مو دی اچ آی در ماه دوازدهم یا همان یک سال بعد از کاشت مو مشاهده خواهد شد. در این زمان حداکثر تراکم موی پیوندی دیده می‌شود و در نتیجه اگر دوست داشتید که باز هم تراکم مو افزایش یابد می‌توانید از متخصص بخواهید که کاشت مو ترمیمی را برای شما انجام دهد.

انتظارات منطقی بعد از کاشت مو DHI

  1. روش دی ‌اچ ‌آی برای طاسی با مساحت کم بسیار مناسب است بنابراین اگر طاسی شدید دارید ابتدا به سراغ روش‌های دیگر بروید چون نمی‌توانید از دی اچ آی تراکم مطلوب مو را به دست بیاورید.
  2. بعضی از افراد فکر می‌کنند چون DHIجدیدترین روش کاشت مو است بنابراین بهترین نتیجه را از آن دریافت خواهند کرد اما فراموش نکنید که دقت متخصص در کاشت مو و میزان مراقبت از خود بعد از پیوند مو دو فاکتوری هستند که نتیجه پیوند مو دی‌ اچ آی را تعیین می‌کند.
  3. ممکن است بعد از ۹ ماه به این نتیجه برسید که دی اچ آی نتوانسته است تراکم موی شما را به حد ‌ایده‌آل برساند بنابراین شاید نیاز باشد کاشت مو ترمیمی را انجام دهید.

افراد مناسب کاشت مو DHI

  1. افرادی که بالای ۲۵ سال هستند می‌توانندکاشت مو DHI را انجام دهند چون بعد از ۲۵ سال الگوی ریزش مو به طور کامل مشخص شده است.
  2. افرادی که مو‌های ضخیم‌تری دارند نتیجه بهتری را از پیوند مو دی اچ آی به دست می‌آورند.
  3. کاشت مو دی اچ آی برای کسانی که دچار ضعف در بانک مو شده‌اند و در نتیجه یک فولیکول نیز برای آن‌ها حیاتی خواهد بود بسیار مناسب است چون در این روش از ابزار‌های پیشرفته برای برداشت و کاشت فولیکول استفاده می‌شود که میزان خطا را پایین می‌آورد.
  4. ممکن است که رنگ موی شما روشن و حتی بور باشد. برای اینکه بتوانید کاشت مو را انجام دهید بهتر است به سراغ روشDHIبروید چون در روش‌های دیگر باید حتماً مو‌ها رنگ شوند تا متخصص بتواند به راحتی فولیکول‌ها را برداشت کند.

افراد نامناسب برای کاشت مو DHI

  1. افراد مبتلا به بیماری‌هایی همانند پسوریازیس شدید یا لوپوس
  2. افراد مبتلا به بیماری دیابت از نوع شدید
  3. افرادی که دچار استرس و افسردگی بسیار شدید و حاد هستند.
  4. افرادی که از نظر روحی از خود راضی نبوده و حتی اگر کاشت مو را انجام دهند باز هم از این اقدام زیبایی راضی نخواهند بود.
  5. افراد مبتلا به سرطان که در مرحله شیمی درمانی و یا پرتو درمانی قرار دارند.
  6. خانم‌های باردار و شیرده
  7. افراد مبتلا به اختلالات هورمونی
  8. افراد مبتلا به زخم‌های کلوئیدی در محل پیوند سر

هزینه کاشت مو به روش DHI

یکی از سوالاتی که اغلب کاربران در مورد کاشت طبیعی مو از مشاورین ما مطرح می‌کنند این است که برای پیوند مو به روش DHI چه مبلغی باید پرداخت شود و آیا این متد مقرون به صرفه است یا خیر. در پاسخ باید بگوییم که نمی‌توان پیرامون این موضوع با قطعیت صحبت کرد چرا که عواملی چون میزان طاسی سر، قدرت بانک مو، هزینه متخصص و هزینه‌های پایه کلینیک و همچنین هزینه مراقبت‌های بعد از کاشت مو، قیمت نهایی را تعیین می‌کنند. بهتر است در جلسه مشاوره درمورد این موضوع از متخصص سؤال کنید.

بهترین کلینیک و دکتر کاشت مو روش DHI

درست است که در حال حاضر متخصصین زیادی در زمینه پیوند مو فعالیت می‌کنند اما این بدان معنا نیست که همگی از مهارت و ظرافت کافی در پیوند برخوردار هستند. همانگونه که متوجه شدید بخش عمده موفقیت ایمپلنت مو به روش DHI به متخصص بستگی دارد. کوچک‌ترین خطا در استخراج فولیکول مو، باعث از دست رفتن آن خواهد شد. از طرفی اگر فولیکول در عمق مناسب قرار نگرفته و زاویه خوبی نداشته باشد، نمی‌توان تراکم و فرم رویش ‌ایده‌آل را انتظار داشته باشید.

همچنین خدمات، تجهیزات و شرایط کلینیک نیز بسیار مهم است. موارد زیادی وجود دارد که به دلیل عدم رعایت اصول بهداشتی، مراجعه‌کننده بعد از پیوند طبیعی مو به روش DHI دچار عفونت شده است. لذا با توجه آنچه که گفته شد، وقت کافی برای یافتن بهترین دکتر و کلینیک کاشت مو به روش DHI کنار بگذارید چون نتیجه این تحقیقات، موفقیت کار را تضمین خواهد کرد.

عوارض پیوند مو به روش دی اچ آی

عوارض کاشت مو به روش DHI

در میان روش‌هایی که برای ایمپلنت مو ابداع شده است، روش DHI به عنوان یکی از بهترین، ایمن‌ترین و سریعترین متد‌ها معرفی شده و در واقع روش DHI مکمل روش میکروگرفت است. البته با توجه به اینکه دقت عمل در این متد افزایش پیدا می‌کند بنابراین آسوده خاطر باشید که عارضه جدی و خطرناک برای شما بروز می‌کند.

اما به هر حال در جریان پیوند طبیعی مو پوست سر دستکاری شده و به همین دلیل بروز برخی از واکنش‌ها و عارضه‌ها کاملاً طبیعی هستند. مهمترین عوارض کاشت مو به روش DHI عبارتند از:

  1. ممکن است بدن شما نسبت به ماده بی‌حسی حساسیت داشته باشد. البته اگر در عمل‌های قبلی چنین سابقه‌ای داشته‌اید باید قبل از کاشت مو، این موضوع را به متخصص اطلاع دهید.
  2. یکی دیگر از عارضه‌ های کاشت مو به روش DHI ورم است که در محل بانک مو و همچنین در محل پیوند رخ می‌دهد. این ورم به دلیل دستکاری پوست سر بروز کرده و برای اینکه زودتر برطرف شود باید مراقبت‌هایی را از خود به عمل بیاورید. برای مثال در زمان استراحت سر بالاتر از بدن باشد و همچنین میزان مصرف نمک را در غذا کم کنید. از طرف دیگر نوشیدن آب کافی در طول روز به بهبود خونرسانی و تقویت فولیکول و همچنین کاهش ورم کمک خواهد کرد.
  3. در صورتی که متخصص مهارت کافی برای استفاده از دستگاه نداشته باشد ممکن است فولیکول‌ها در حین کار از بین رفته و یا اینکه زخم‌های تشکیل شده در محلی پیوند شدیدتر باشد. البته این عارضه به میزان مهارت متخصص بستگی دارد به همین دلیل است که توصیه می‌کنیم برای انتخاب پزشک، به اندازه کافی دقت کنید.
  4. استریل نبودن دستگاه و محیط کاشت مو و یا عدم رعایت نکات مراقبتی در طول دوره نقاهت، خطر بروز عفونت را بالا می‌برد. درست است که زخم‌های ایجاد شده بر روی پوست سر توسط روش DHI بسیار کوچک و کم هستند اما یک بی‌دقتی می‌تواند زمینه بروز عفونت و از دست رفتن نتیجه کار را فراهم کند.
  5. همچنین برخی از افراد بعد از کاشت مو احساس درد در ناحیه پیوند و یا بانک مو ‌خواهند داشت. درد ناشی از پیوند طبیعی به روش DHI بسیار کم است. اگر شما درد خفیفی احساس کردید به دلیل این است که آستانه تحمل شما پایین است. در چنین مواردی تنها مجاز هستید از مسکن‌هایی استفاده کنید که متخصص برای شما تجویز کرده است.
  6. در نهایت لازم است بدانید که التهاب و کبودی بسیار ملایم در محل پیوند مو، کاملاً طبیعی بوده و باید صبر کنید تا چند روز از دوره نقاهت سپری شود. در این صورت مشاهده خواهید کرد که این عارضه‌ها سریع‌تر برطرف می‌شوند.

مقایسه کاشت مو به روش DHI با تکنیک FUE

روش DHI روش  FUE
نحوه کاشت مو در این روش متخصص با ابزار قلم مانند فولیکول را به صورت تک به تک برداشت کرده و بلافاصله در محل پیوند مو قرار می‌دهد. در این روش ابتدا با ابزار پانچ مانند فولیکول برداشت شده و سپس در محلول نگهداری می‌شود تا فرآیند آماده‌سازی بر روی فولیکول انجام گیرد. در نهایت برش‌های ظریف در محل پیوند ایجاد خواهد شد تا فولیکول‌ها در این برش‌ها قرار گیرند.
مزایا
  1. شدت عوارض در روش دی ‌اچ‌ آی بسیار کمتر است بنابراین دوره نقاهت کوتاه‌تری خواهید داشت.
  2. روش  DHIفولیکول‌ها را مستقیم از بانک مو به پوست سر انتقال می‌دهد پس خطر آلودگی فولیکول پایین می‌آید.
  3. روش دی ‌اچ‌ آی بدون نیاز به تراشیدن سر انجام می‌شود.
  1. در روش FUE امکان پوشش دادن سطح وسیع‌تری از طاسی سر وجود دارد.
  2. هزینه این روش کمتر است.
معایب
  1. در روش  DHIحداکثر می‌توانیم ۴۰۰۰ پیوند را انجام دهیم بنابراین این روش برای طاسی کم مناسب است.
  2. برای انجام روش  DHIدر مقایسه با روش اف یو ای به مهارت بسیار بالاتری نیاز است چون متخصص باید تسلط کامل بر روی ابزار قلم مانند داشته باشد تا نتیجه بسیار خوبی به دست بیاید.
  3. این روش گران‌تر از روش اف یو ای است.
  1. شدت عوارض در این روش بیشتر است.
  2. برای اجرای روش اف یو ای حتماً باید سرتراشیده شود.
  3. امکان آلودگی فولیکول در حین آماده‌سازی وجود دارد.

مقایسه کاشت مو به روش DHI با تکنیک FUT

روش DHI روش  FUt
نحوه کاشت مو در این روش متخصص با ابزار قلم مانند فولیکول را به صورت تک به تک برداشت کرده و بلافاصله در محل پیوند مو قرار می‌دهد. در این روش ابتدا نوار باریکی از پوست سر در بانک مو برداشت شده و فولیکول‌ها در زیر میکروسکوپ جدا می‌شوند. پس از آماده‌سازی، کاشت در شیارهای ایجاد شده در محل پیوند انجام خواهد شد.
مزایا
  1. شدت عوارض در روش دی ‌اچ‌ آی بسیار کمتر است بنابراین دوره نقاهت کوتاه‌تری خواهید داشت.
  2. روش  DHIفولیکول‌ها را مستقیم از بانک مو به پوست سر انتقال می‌دهد پس خطر آلودگی فولیکول پایین می‌آید.
  3. روش دی ‌اچ‌ آی بدون نیاز به تراشیدن سر انجام می‌شود.
  1. این روش هزینه کمتری نیاز دارد.
  2. برای طاسی شدید می‌توان از روش اف یو تی استفاده کرد.
معایب
  1. در روش  DHIحداکثر می‌توانیم ۴۰۰۰ پیوند را انجام دهیم بنابراین این روش برای طاسی کم مناسب است.
  2. برای انجام روش  DHIدر مقایسه با روش اف یو ای به مهارت بسیار بالاتری نیاز است چون متخصص باید تسلط کامل بر روی ابزار قلم مانند داشته باشد تا نتیجه بسیار خوبی به دست بیاید.
  3. این روش گران‌تر از روش اف یو ای است.
  1. روش اف یو تی با جراحی انجام می‌شود بنابراین خطر خونریزی و عفونت بسیار بالا بوده و دوره نقاهت شما طولانی‌تر می‌گردد.
  2. مدت زمان اجرای این روش طولانی‌تر است.
  3. در این روش فولیکول‌ها بعد از برداشت در محلول نگهداری می‌شوند و سپس کاشت انجام خواهد شد. پس خطر آلودگی فولیکول وجود دارد.

راهکارهای تقویت مو بعد از کاشت مو DHI

  1. حتماً دارو‌های تقویتی توصیه شده توسط متخصص را مصرف نمایید.
  2. به رژیم غذایی خود بیشتر توجه کرده و غذا‌های سالم و غنی از میوه‌ها و سبزیجات را مصرف کنید.
  3. شاید متخصص از شما بخواهد که مزوتراپی را انجام دهید. در این روش محلول تقویتی به پوست سطح تزریق می‌شود تا در تماس مستقیم با فولیکول‌ها قرار گرفته و بتوانید راندمان جذب را افزایش دهید.
  4. راهکار دیگر برای تقویت مو‌ها بعد از کاشت مو دی ‌اچ ‌آی این است که شما prp را انجام دهید. در این روش متخصص نمونه خون را از بدن فرد استخراج کرده و در دستگاه سانتریفیوژ قرار می‌دهد تا پلاسمای غنی از پلاکت جداسازی شده و به پوست سر تزریق گردد. این پلاسما غنی از سلول‌های بنیادی است که باعث تقویت رشد مو‌ها به صورت شگفت‌انگیز خواهد شد.
مقاله قبلی
کاشت مو به روش SUT – راهنمای کامل مراحل، مراقبت ها و هزینه 2024
مقاله بعدی
کاشت مو به روش FUT – مراحل، معایب و هزینه 2024

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

مطالب پربازدید