فهرست این مطلب
امروزه اغلب خانمها دوست دارند که زیباتر و جذابتر به نظر برسند. در این بین، یکی از اصلیترین عناصری که زیبایی چهره را دوچندان میکند، ابرو است. در هر دوره زمانی خاص، فرم ویژهای از ابرو مورد استقبال خانمها قرار گرفته است، به طوری که این روزها، بیشتر خانمها سعی دارند که ابروهایی پهن و پرپشت داشته باشند. لازم به توضیح است که روش تاتوی ابرو، نتیجه موقتی دارد و در کشور ما نیز بسیار رواج یافته است.
به گونهای که خانمها برای زیباسازی و تغییرات ظاهری در چهره، اقدام به تاتو میکنند. اما در بسیاری از مواقع، زیباجو میخواهد بعد از تاتوی ابرو، به کاشت ابرو اقدام کند. اما در بین این افراد، سردرگمی وجود دارد که آیا امکان پیوند طبیعی ابرو بعد از تاتو ابرو وجود دارد یا نه؟ اگر میخواهید به پاسخ این سوال دست یابید، خواندن مقاله تخصصی مجله کلینیک مارال را به شما توصیه میشود.
آیا امکان کاشت ابرو روی ابروی تاتو شده قدیمی وجود دارد؟
بله. امکان پیوند طبیعی ابرو بر روی ابروی تاتو شده قدیمی وجود دارد. در مواقعی که خطوط تاتو ابرو قدیمی و نامنظم بشوند، کاشت ابرو سبب خواهد شد، تا ابروهایی نچرالتر و جذابتر داشته باشید. اما اگر تاتو، بسیار تیره باشد، ممکن است که پیوند طبیعی ابرو، مشکلاتی را برای شما بوجود آورد. همچنین اگر تاتو در ناحیه کاشت گرافت ابرو، التهاب داشته باشد، باید حتما قبل کاشت، آنرا درمان کنید.
عوارض کاشت ابرو روی تاتو
امروزه فرایند کاشتن ابرو روی ابروهای تاتو شده، ممکن است که به عوارض زیر منجر بشود:
- آسیب دیدن تاتو: در حین ایمپلنت ابرو روی تاتو شده، احتمال خراشیدگی و آسیب دیدن به تاتو وجود دارد.
- التهاب و خارش: کاشت طبیعی ابرو، ممکن است که منجر به خارش و التهاب در ناحیه ابرو شود. این عامل، احتمال خراشیدگی و آسیب دیدن تاتو را بیشتر خواهد کرد.
- عفونت: بعد از کاشت گرافت ابرو، ناحیه پیوند زده شده به عنوان ناحیه آسیب پذیر، شانس ابتلا به عفونت را دارد. گاهی اوقات ممکن است که به دلیل شدت بالای آسیب به تاتو و همچنین عدم رعایت دستورات بهداشتی، عفونت به ذاخل ناحیه کاشت نیز نفوذ کند. این رخداد بسیار خطرناک است و در صورت مواجه شدن با آن، بایستی سریعا به پزشک متخصص مراجعه نمایید.
- نارسایی جذب رنگ: به علت اینکه پوست در ناحیه تاتو شده، امکان جذب رنگدانه های جدید را ندارد، بنابراین ممکن است که کاشت گرافت ابرو در منطقه تاتو، منجر به نارسایی جذب رنگ در محل پیوند شود. بهتر است بدانید که این اتفاق، ظاهر خوبی نخواهد داشت.
لازم به توضیح است که موارد ذکر شده، تنها برخی از عوارض احتمالی کاشتن ابرو روی ابروی تتو شده هستند. در صورت عدم رعایت مراقبتهای بهداشتی بعد از کاشت، شدت این عوارض بیشتر خواهد شد. بنابراین شما باید حتما برای انجام این کار، با یک پزشک متخصص و حاذق مشورت نمایید. تا بتوانید به نتیجه مطلوب خود دست یابید.
مراحل کاشت ابرو روی ابروی تاتو شده
کاشت گرافت ابرو روی ابروی تاتو شده، مراحل خاصی دارد. در ادامه، این مراحل را به ترتیب ذکر میکنیم.
- بررسی وضعیت پوست: پیش از انجام این کار، پوست اطراف ابروها به دقت توسط پزشک متخصص بررسی میشوند. لازم به ذکر است که اگر پوست، بر اثر تاتو از بین رفته باشد، به کمک روشهای لیفتینگ یا تزریق چربی، بازسازی میشود.
- برشهای دقیق: در حین کاشتن ابرو روی ابروی تاتو شده، بایستی برشهایی دقیق روی پوست انجام بشود.
- استفاده از روش FUE: پزشکان متخصص پوست و مو، معمولا برای انجام این کار، از روش FUE استفاده میکنند. این روش، سبب میشود تا فرایند کاشت گرافت ابرو بر روی ابروی تاتو شده، بدون خطا و به صورت دقیق انجام گیرد.
- مراقبتهای بهداشتی بعد از کاشت: برای جلوگیری از التهاب و عفونت، رعایت مراقبتهای بهداشتی پس از ایمپلنت ابرو روی ابروی تاتو شده ضرورت دارد. طبق دستور پزشکان، شما بهتر است که تا ۲۴ ساعت، ناحیه کاشتن ابرو را با آب و صابون نشویید. همچنین باید به مدت یک هفته از انجام فعالیتهای سنگین ورزشی نیز خودداری نمایید.
کاشت ابرو خوبه یا تاتو ابرو ؟
مهمترین معایب کاشت ابرو، این است که مقداری پرهزینه است و ریسک عفونت بالایی نیز دارد.
اما تاتو ابرو، تکنیکی است که در آن، رنگی دائمی بر روی پوست ابروها قرار داده میشود. این روش، نسبت به پیوند طبیعی ابرو، هزینه کمتری دارد و ابروها، فرم و رنگ دائمی به خود میگیرند.
بایستی در نظر داشته باشید که روش تاتو بعد از مدتی فرسوده میشود و به شارژ و تجدید رنگ نیاز دارد. همچنین احتمال رخ دادن عوارض جانبی مانند خارش، التهاب، حساسیت و خشکی پوست، در این روش، نسبت به کاشت ابرو کمتر است.
برای انتخاب بین پیوند طبیعی ابرو و تاتو ابرو، بهتر است که به کلینیک پوست مو و زیبایی ما مراجعه نمایید تا پزشکان با ارزیابی شرایط شما، راهنماییهای لازم را به شما ارائه دهند.
چه مدت بعد از تاتو، کاشت ابرو صورت میگیرد؟
به طور معمول، در مواقعی که تاتو ابرو به شکل کاملا صحیحی انجام گرفته باشد و شفافیت لازم را دارا باشد، میتوانید حداقل ۴ تا ۶ هفته پس از انجام تاتو ابرو، برای پیوند طبیعی ابرو اقدام کنید. تا بافت پوست به خوبی بهبود پیدا کند و برای کاشت گرافت ابرو، آماده شود.
اما در شرایطی که تاتو به عمق پوست نفوذ کند و شفافیت آن نیز کم باشد، لازم است که به پزشک مراجعه نمایید. زیرا این متخصصان، بهترین زمان ممکن بعد از تاتو ابرو را میدانند. بنابراین باید به راهنماییها و نظرات ایشان، احترام بگذارید.
آیا برای کاشت ابرو باید تاتو را پاک کنیم؟
بله. در اکثر موارد برای پیوند طبیعی ابرو، لازم است که تاتوی ابرو را پاک کنید. زیرا برای انجام کاشت ابرو، بایستی فضایی خالی و بدون رویش، مو وجود داشته باشد تا بتوانید بدون هیچ گونه عارضه ای، به نتیجه مطلوب خود دست بیابید. البته قبل از اقدام به کاشت ابرو، مشورت با متخصصان زیبایی، ضرورت دارد.
آیا میتوان کاشت ابرو را مطابق با طراحی تاتو قدیمی انجام دارد؟
بله. امکان انجام پیوند ابرو مطابق با فرم طراحی تاتو قدیمی وجود دارد. در این تکنیک، پزشک گرافتهای ابرو را باتوجه به فرم طراحی تاتو قدیمی، در ناحیه کاشت ابرو پیوند میزند. اما باید در نظر داشته باشید که این روش، بسیار زمانبر و پیچیده است و باید توسط پزشک ماهر، حاذق و باتجربه انجام بشود. متخصصان پوست و مو در کلینیک زیبایی ما، توانایی انجام این کار را با کیفیت بالا دارند.
دلایل ایجاد ورم چشم بعد از کاشت ابرو چیست؟
اصلیترین دلیل ایجاد ورم چشم بعد از پیوند دائمی ابرو، نفوذ خون و مایعات به بافت اطراف ابروها است. زمانی که پیوند ابرو انجام میگیرد، بافتهای اطراف آن دچار تحریک میشوند و گاهی اوقات نیز آسیب میبینند. این عامل، سبب میشود تا مایعات و خون در آن منطقه فراوان شود و تورم چشمها رخ دهد.
همچنین این امکان وجود دارد که به علت عفونت و واکنش آلرژیک یا واکنش بدن به مواد شیمیایی مورد استفاده در این فرآیند، ورم چشمها رخ بدهد. بنابراین رعایت کردن مراقبتهای بهداشتی پس از کاشتن ابرو بسیار اهمیت دارد.