فهرست این مطلب
- 1 بانک مو و تاثیر آن در نتیجه کاشت مو
- 2 بانک موی قوی چه مشخصه هایی دارد؟
- 3 تفاوت بانک مو گرافت مو
- 4 بانک موی ضعیف
- 5 روش های تقویت بانک مو قبل از کاشت
- 6 بانک مو بعد از کاشت
- 7 ترمیم بانک مو بعد از کاشت چگونه خواهد بود؟
- 8 آیا بانک مو دوباره رشد می کند؟
- 9 بانک مو از ریش
- 10 بانک مو برای کاشت ابرو کجاست؟
- 11 فروش بانک مو
یکی از مشکلاتی که غالبا آقایان با آن مواجه هستند، ریزش مو است. این اتفاق بنا به دلایلی همانند ژنتیک، اختلالات هورمونی، نداشتن تغذیه مناسب، استرس، عدم رسیدگی درست به مو و… رخ میدهد. بنابراین زمانی که اولین علائم ریزش مو رؤیت شد باید با متخصص صحبت کنید تا اقدامات لازم جهت جلوگیری از پیشروی این عارضه انجام شود.
اما در مواردی نیز ممکن است هرگونه درمان، بیاثر بوده و ریزش مو تا جایی پیش برود که به طاسی سر مبتلا شوید. در این زمان نیز جایی برای نگرانی نیست چرا که روشهای مختلف پیوند مو ، گزینه آخری است که کمک میکند تا مجدداً از داشتن موی پرپشت لذت ببرید.
البته برای این منظور باید بانک مو بررسی شود. زمانی که جلسه مشاوره با متخصص برگزار میشود، در کنار تمام معایناتی که انجام میشود تا صلاحیت شما برای پیوند مو تأیید گردد، باید مشخص شود که آیا از بانک موی قوی برخوردار هستید یا نه. در واقع در صورتی که تراکم در محل بانک مو ضعیف باشد، کاشت مو با مشکل برخورد میکند.
بانک مو و تاثیر آن در نتیجه کاشت مو
بانک مو یا منبع مو، به قسمتی از بدن گفته میشود که تراکم مو در آنجا زیاد بوده و گرافتهای موجود در آن، گزینه بسیار مناسبی برای کاشت مو هستند. بهترین قسمت برای استخراج گرافت جهت پیوند طبیعی مو، ناحیه پشت سر است. به طور کلی پزشک در ابتدا چند فاکتور از موی سر را بررسی میکند تا متوجه شود آیا میتوان از آنها برای ایمپلنت مو استفاده نمود یا نه:
- جنس موی سر و ضخامت آن چگونه است؟
- تراکم مو در قسمت بانک مو چه اندازه است؟
- پوست سر در قسمت بانک مو از نظر سلامتی در چه وضعیتی قرار دارد؟
- رنگ طبیعی موی سر چیست؟
تمامی این موارد بر روی موفقیت کاشت طبیعی مو تأثیر خواهند گذاشت. در صورتی که مقالات سایت را به دقت مطالعه کرده باشید؛ متوجه شدهاید روشهای متنوعی برای پیوند مو وجود دارد که متخصص براساس وضعیت بانک مو، متد مناسبی را انتخاب خواهد کرد.
بنابراین در صورتی که بانک مو ضعیف باشد، شانس موفقیت این کار بسیار کم خواهد بود و البته انتخاب روش پیوند مو نیز برای شما محدود میشود. شاید این سؤال برای شما پیش آمده باشد که چرا لزوماً باید از قسمت پشت سر، گرافت استخراج شده و بهتر است به سراغ موی سایر قسمتهای بدن نرویم؟ دو دلیل برای این موضوع وجود دارد:
- رنگ موی سر با رنگ موی سایر قسمتهای بدن، کاملاً متفاوت است در نتیجه اگر از موی بدن استفاده شود، بعد از اتمام کار و رشد موهای کاشته شده، تفاوت رنگ مو فاحش خواهد بود.
- از سویی دیگر قدرت فولیکول موهای بدن نسبت به موی سر، کاملاً تفاوت دارد. در مواردی که متخصص از موهای سطح بدن برای کاشت استفاده کرده است، این احتمال وجود دارد که مجدداً به ریزش دچار شوید.
بانک موی قوی چه مشخصه هایی دارد؟
از کجا بفهمیم بانک موی خوبی داریم؟ یکی از گزینههای مورد نیاز برای اینکه صلاحیت شما جهت کاشت مو تأیید گردد، داشتن بانک موی قوی است. همانگونه که گفته شد، متخصصین از قسمت پشت سر برای کاشت استفاده میکنند اما مهمترین مشخصه های بانک موی قوی که نشان میدهد شما از نظر تأمین مو مشکلی ندارید عبارتند از:
- محل برداشت گرافت مو باید از تراکم کافی برخوردار باشد. البته این مسأله در روشهای مختلف پیوند طبیعی مو، اهمیت خاص خود را دارد. برای مثال داشتن تراکم ایدهآل مو برای کاشت به روش FUT در اولویت اول قرار دارد چون در این روش، قدرت بانک مو ضعیف شده و در صورتی که در مراحل بعدی نیاز به ترمیم باشد، با مشکل و محدودیت مواجه خواهید شد.
- از دیگر ویژگی های بانک موی قوی، داشتن پوست سالم است. در صورتی که به بیماری قارچ پوستی مبتلا باشید، برداشت گرأفت مو از این قسمت اشتباه است چون در این شرایط فولیکولها به قارچ آلوده بوده و احتمال پس زدن پیوند بالا میرود.
- ضخامت و اندازه مو نیز بسیار مهم است. هر اندازه فولیکول مو قویتر باشد، شانس موفقیت پیوند مو بیشتر میشود چرا که بعد از کاشت، استقرار بهتری در پوست داشته و رشد مو خیلی سریعتر شروع میشود.
بانک مو | ||
ویژگی بانک موی قوی |
|
|
بهترین بانک مو |
اولین و بهترین بانک مو برای این متد زیبایی، ناحیه پشت سر است. | |
بانک مو از ریش |
اگر تراکم مو در پشت سر کم بوده و یا مشکل پوستی در این قسمت باشد، متخصص به سراغ بانک مو از ریش میرود. | |
شرط استفاده از بانک موی ریش |
|
|
فواید بانک مو از ریش |
|
تفاوت بانک مو گرافت مو
وقتی در جلسه مشاوره با متخصص برای کاشت مو شرکت میکنید بعد از بررسی قدرت بانک موی شما مشخص میکند که امکان برداشت چه تعداد فولیکول یا گرافت از بانک موجود دارد و آیا این تعداد گرافت میتواند پاسخگوی تراکم مورد نیاز برای درمان طاسی باشد یا خیر. بعضی از افراد تصور میکنند که بین بانک مو و گرأفت مو تفاوتی وجود دارد در صورتی که اینگونه نیست.
هر گرافت مو به طور متوسط از دو تار مو تشکیل شده است ولی ممکن است که شما گرافت تک تاری و یا گرافت چهار تاری نیز داشته باشید. متخصص باید ابتدا بانک مو را بررسی کند تا بتواند وضعیت گرافتها را کنترل کرده و در نتیجه در زمان برداشت مو از قسمت بانک مو با دقت بیشتری عمل نماید. در این صورت ممکن است با کمترین برداشت از بانک او بتواند نیاز شما به کاشت مو را برطرف کند. بنابراین همانگونه که متوجه شدید بانک مو متشکل از گرافت مو است.
مشاهده این مطلب : کاشت مو به روش میکروگرافت
بانک موی ضعیف
ممکن است بعد از معاینات و بررسی وضعیت محل استخراج گرأفت مو، متخصص به این نتیجه برسد که شما بانک موی ضعیف دارید و پیوند مو با محدودیت مواجه میشود. بانک موی ضعیف چند شاخصه مهم دارد:
- اولین و مهمترین ویژگی آن، نداشتن تراکم کافی است. کم پشتی مو باعث میشود کاشت با مشکل روبرو شود.
- ممکن است تراکم مو مناسب باشد اما به بیماریهای پوست سر همانند قارچ مبتلا باشید. در این صورت نیز نمیتوان از این بانک مو برای پیوند استفاده کرد.
- در بانک موی ضعیف ممکن است ریشه مو سست باشد و بنابراین بعد از کاشت، مجدداً دچار ریزش شوید.
عوامل تخریب بانک مو
متأسفانه برخی از افرادی که متقاضی کاشت مو هستند از بانک موی مناسب برخوردار نیستند به همین دلیل یا شانس خود را برای انجام این اقدام زیبایی به طور کامل از دست میدهند و یا مجبور هستند هزینه زیادی را برای استفاده از روشهای مدرن جهت کاشت مو بپردازند تا بتوانند از حداقل بانک موی خود به بهترین شکل ممکن استفاده کرده و تراکم موی سر در محل کم پشت یا طاس سر را افزایش دهند.
عوامل مختلفی میتوانند باعث تخریب بانک مو افراد شوند. در ادامه، چند عامل اصلی تخریب بانک مو را معرفی میکنیم:
- عدم مراقبت از موی سر: بعضی از افراد فکر میکنند که تنها باید مراقب قسمت جلویی موی سر خود باشند و در نتیجه توجهی به قسمت بانک مو یا پشت سر ندارند. استفاده بیش از اندازه ازسشوار به خصوص برای قسمت پشت سر، استفاده از شوینده نامناسب و محکم بستن مو سه فاکتور مهمی هستند که باعث تخریب بانک مو میشوند.
- تخلیه بیش از اندازه بانک مو: اگر اولین بار است که کاشت مو را انجام میدهید در صورتی که متخصص مهارت کافی نداشته و بیش از اندازه فولیکول از بانک مو برداشت کند، احتمال تخریب بانک مو وجود دارد. بنابراین مهارت متخصص و میزان ظرأفت عمل او تأثیر بسیار زیادی بر روی حفظ قدرت بانک موی شما دارد. اگر بعد از رؤیت نتیجه اول کاشت مو تصمیم دارید که ترمیم کاشت مو را انجام دهید، حتماً لازم است فاصله زمانی بین پیوند مو و ترمیم مو را حفظ کنید تا بانک مو ترمیم شده و تراکم مناسب خود را به دست بیاورد. در این صورت از تخریب بانک مو جلوگیری خواهد شد.
- استفاده بیشازحد از مواد شیمیایی: استفاده بیشازحد از محصولات شیمیایی مانند رنگ مو، مواد حالتدهندههای مو، شامپوهای شیمیایی قوی و مواد شیمیایی دیگر میتواند باعث تضعیف بانک مو و آسیب به ریشههای مو شود.
- تغذیه نامناسب: کمبود برخی از مواد مغذی در رژیم غذایی مانند پروتئین، ویتامینها، مواد معدنی و روغنهای ضروری میتواند باعث تضعیف و ریزش موها شود.
- اضطراب و استرس: عوامل روحی و روانی مانند استرس، اضطراب و فشارهای روزمره نقش مهمی در تخریب بانک مو دارند. این عوامل میتوانند عملکرد عروق خونی را تحت تأثیر قرار داده و باعث اختلال در تغذیه موها شوند.
- بیماریهای مزمن: برخی بیماریهای مزمن مانند بیماریهای تیروئید، بیماریهای ایمنی، دیابت و کمخونی میتوانند به تضعیف بانک مو و ریزش آن منجر شوند.
- عوامل زیستمحیطی: برخی عوامل زیستمحیطی مانند آلودگی هوا، تابش اشعه فرابنفش خورشید، تماس مداوم با مواد شیمیایی و آلودگی آب میتوانند به خرابی بانک مو و ریزش موها منجر شوند.
- عوامل وراثتی: برخی از مشکلات مو ممکن است به دلایل وراثتی و ژنتیکی به وجود آیند و باعث تخریب بانک مو شوند.
روش های تقویت بانک مو قبل از کاشت
پیش از پیوند مو، میتوانید از روشهایی برای تقویت بانک موی خود استفاده کنید. در ادامه، چند راهکار را برای تقویت بانک مو قبل از پیوند مو ارائه میدهیم:
- تصحیح سبک زندگی و رژیم غذایی: مواد غذایی حاوی مواد مغذی ازجمله پروتئین، آهن، روی، ویتامینها و مواد معدنی را به میزان کافی در رژیم غذایی خود قرار دهید. میوهها، سبزیجات، ماهی، گوشت سفید، تخممرغ و مواد غذایی حاوی اسیدهای چرب امگا-۳ بهترین منابع برای تقویت بانک مو به شمار میروند. در این راستا میتوانید از راهنماییهای یک متخصص تغذیه بهرهجویی نمایید.
- اجتناب از اضطراب و استرس: تنش و استرس میتواند به ضعف بانک مو و ریزش آن منجر شود. سعی کنید در جهت کاهش تنش از مواردی مانند مدیتیشن، یوگا، ورزش و تفریحات موردعلاقهتان بهرهجویی کنید. چنانچه به ریزش مو بر اثر استرس مبتلا هستید، بهتر است ویتامینهای گروه ب را در رژیم خود قرار دهید.
- مراقبت صحیح از موها: پیش از اقدام برای پیوند طبیعی مو، موهای خود را با شامپوهای مناسب و غیر شیمیایی شستشو دهید و از مصرف مواد شیمیایی که فولیکولها را ضعیف میکنند، خودداری کنید. همچنین، موهای خود را بهآرامی خشک کنید و از حرارت زیاد سشوار و دستگاههای حالتدهنده مو اجتناب کنید.
- بهرهجویی از مزایای ماساژ سر: با ماساژهای اصولی، جریان خون به پوست سر افزایش مییابد و تغذیه بهتری به ریشههای مو فراهم میشود. از روغنهای طبیعی مانند روغن آرگان، روغن نارگیل و روغنزیتون برای ماساژ سر استفاده کنید.
بانک مو بعد از کاشت
ذهنیتی که برای اغلب مراجعهکنندگان وجود دارد این است که برداشت گرأفت از قسمت بانک مو باعث میشود تراکم مو در این قسمت کم شده و در واقع بانک مو دچار طاسی شود یا بهتره این طور بگوییم: “ایا بانک مو دوباره رشد میکند”. بسته به نوع روش کاشت مو و همچنین مهارت متخصص برای استخراج فولیکول، امکان ترمیم بانک مو بعد از اتمام کار وجود دارد. چند فاکتور مهم در تخریب یا ترمیم بانک مو بعد از کاشت عبارتند از:
- مهمترین عامل، مهارت و ظرأفت کار متخصص است. بارها متذکر شدهایم که شما باید بهترین دکتر کاشت مو را انتخاب کنید تا هم مشکل طاسی سر به خوبی رفع شده و هم عوارضی برای شما نداشته باشد. از دست رفتن بانک مو، یکی از عارضههایی است که به دلیل خطای پزشک رخ میدهد. البته حساسیت کار در روشهای پیوند مو، متفاوت است. برای مثال کاشت مو روش FIT بسیار حساس است چون برداشت گرأفت از طریق پانچ کردن پوست سر انجام میشود. کوچکترین خطا کافی است تا هم پوست و هم فولیکولها آسیب ببینند.
- از طرفی این موضوع بسیار مهم است که استخراج گرافت با چه فاصلهای انجام میشود. این کار باید شبیه تنک کردن باشد به این معنا که تنها از یک قسمت سر، فولیکول برداشته نشود چون تراکم مو به شدت کمتر از قسمتهای دیگر خواهد شد.
- در روشهای تهاجمی که برداشت فولیکول مو از طریق عمل جراحی انجام میگیرد، نحوه برش پوست، بخیه و مراقبتهای بعد از آن، نقش بسیار مهمی بر ترمیم بانک مو بعد از کاشت خواهد داشت. اگر پزشک در بخیه زدن پوست به درستی عمل نکرده و اسکار تشکیل شود، امکان رشد مجدد مو در این قسمت نبوده و به نوعی بانک مو تخریب خواهد شد.
ترمیم بانک مو بعد از کاشت چگونه خواهد بود؟
فرآیند ترمیم بانک مو پس از پیوند مو، به عوامل مختلفی همچون شیوه پیوند مو، مهارت پزشک جراح و ویژگیهای فرد متقاضی بستگی خواهد داشت. در این راستا باید به این مسئله اشاره داشت که در برخی از مدرنترین شیوههای پیوند مو، فرآیند برداشت فولیکولها به گونهای هستند که در طی آنها تنها از میزان تراکم مویی ناحیه اهداکننده کاسته میشود. علاوه بر این، فرآیند ترمیم بانک مو میتواند بر اساس موارد زیر متفاوت باشد:
- وسعت طاسی ناحیه درمان
- وضعیت ناحیه اهداکننده
- تعداد جلسات موردنیاز
به عنوان مثال، اشخاصی که دارای طاسی سر وسیعی هستند و یا به تراکم بالایی برای پیوند مو نیازمند هستند، در 1 مرحله از پروسه پیوند مو قادر به دریافت تعداد گرافتهای موردنیاز خود نیستند؛ در چنین شرایطی شخص مذکور به انجام 2 یا چند مرحله از پیوند مو ضرورت داشته و به میزان بیشتری از گرافتهای ناحیه اهداکننده نیاز خواهد داشت.
معمولاً محل بانک مو در طی 48 ساعت نخست نقاهت دارای زخمهای تازه خواهد بود. در طی 1 هفته این ناحیه بهبود یافته و آثار جراحی ترمیم خواهند یافت. برخی کرمها و ژلها نیز در جهت التیام بهتر شدن پوست سر تجویز خواهند شد.
همچنین ممکن است پزشک معالج از تکنیکهایی مانند اسکالپ استفاده کند. در طی این پروسه رنگدانههای طبیعی بر روی لایه اپیدرم اعمال شده و ظاهر فولیکولهای مو را شبیهسازی میکنند. این اقدام میتواند برای استتار کمپشتی ناحیه اهداکننده بسیار مؤثر باشد.
مراقبت از بانک مو بعد از کاشت
بعد از اینکه پیوند مو به اتمام میرسد باید در کنار مراقبت از محل کاشت مو حتماً از بانک موی خود نیز مراقبت کنید چون به هر حال پوست این قسمت نیز دستکاری شده و زخمهایی در این قسمت ایجاد شده است. از طرف دیگر باید هر چه زودتر بانک مو ترمیم شود تا تراکم موی از دست رفته ترمیم گردد. بنابراین چند نکته مراقبت از بانک مو بعد از کاشت مو را در نظر داشته باشید:
- حتماً مایعات فراوان بنوشید تا زخمها در بانک مو ترمیم شوند.
- به هیچ عنوان فشاری به بانک مو وارد نکنید. بنابراین بهتر است به حالت نشسته استراحت کنید تا هم قسمت پیوند مو و هم قسمت پشت سر آسیبی نبینند.
- تا حداقل دو هفته بعد از کاشت مو به هیچ عنوان نباید به سراغ کلاه یا روسری بروید چون کوچکترین فشار به قسمت بانک مو میتواند زخمها را تحریک کند.
- حتی اگر دچار خارش شدید به هیچ عنوان پوست سر خود را لمس نکنی.
- داروهای تجویز شده توسط متخصص را به طور کامل مصرف نمایید.
- از شوینده تجویز شده توسط متخصص استفاده کنید.
- به هیچ عنوان تا دو هفته در محیطهای گرم قرار نگیرید.
مدت زمان ترمیم بانک مو
بازه زمانی موردنیاز برای ترمیم بانک مو بستگی به عوامل مختلفی دارد و به طور کلی نمیتوان یک زمان مشخص برای آن تعیین کرد؛ اما در ادامه، برخی از عواملی که ممکن است زمان ترمیم بانک مو را تحت تأثیر قرار بدهند ذکر شده است:
- نوع و روش پیوند مو: نوع روش پیوند مو، مانند روش FUE یا FUT، میتواند بر زمان ترمیم بانک مو تأثیر بگذارد.
- سلامت عمومی بدن فرد متقاضی: سلامتی عمومی بدن فرد زیبا جو میتواند تأثیر قابلتوجهی بر زمان ترمیم بانک مو داشته باشد. بیماریهای مزمن، عوارض جراحی قبلی، نقص سیستم ایمنی و مشکلات دیگر میتوانند فرآیند ترمیم را تحت تأثیر قرار بدهند.
- مراقبتهای قبل و بعد از کاشت: مراقبتهای صحیح قبل و بعد از پیوند مو نیز بر زمان ترمیم بانک مو تأثیرگذار هستند. پیروی از دستورات پزشک معالج، استفاده از محصولات مراقبتی معرفیشده و رعایت دستورات مربوط به شستشو و حفاظت صحیح از محل کاشت، میتواند فرآیند ترمیم را تسریع کند.
- برخی عوامل فردی: مواردی مانند سن، ژنتیک، وضعیت مو، سبک زندگی و رژیم غذایی میتوانند بر این مسئله تأثیرگذار باشند. هر فرد ممکن است تجربهای متفاوت در مورد زمان ترمیم بانک مو داشته باشد.
آیا بانک مو دوباره رشد می کند؟
بانک مو مکانی است که در آن نمونههای مو برای استفاده در مراحل کاشت مو در آینده ذخیره میشوند. نمونههای مو از ناحیه اهداکننده پوست سر، که معمولاً پشت یا کنارههای سر است، گرفته میشود و این نواحی تحت تأثیر طاسی مردانه یا زنانه قرار نمیگیرند.
هنگامی که فولیکولهای مو از ناحیه اهداکننده برداشته میشوند و به قسمتهای طاسی یا نازکشده پوست سر پیوند میشوند، موهایی که از این فولیکولها رشد میکنند در محل جدید به رشد خود ادامه میدهند. با این حال، موهایی که از ناحیه اهداکننده برداشته میشوند، به خودی خود رشد نمیکنند.
توجه به این نکته ضروری است که روشهای کاشت مو معمولاً با برداشتن تعداد محدودی گرافت مو از ناحیه اهداکننده برنامهریزی میشوند تا از برداشت بیش از حد و کاهش ذخایر موی اهداکننده جلوگیری شود. بنابراین، بانک مو راهی برای ذخیره برخی از نمونههای موی اضافی برای استفاده در آینده در صورتی که بیمار ممکن است در آینده به روش دیگری برای کاشت مو نیاز داشته باشد.
پس از اتمام فرآیند کاشتن مو، از آنجایی که فولیکولها از ناحیه بانک مو برداشته میشوند، بسیاری از متقاضیان با این سؤال مواجه میشوند که در ادامه وضعیت ناحیه اهداکننده چگونه بوده و آیا این ناحیه قابلترمیم خواهد بود یا خیر.
پاسخ این سؤال خیر است. فولیکولهایی که از ناحیه اهداکننده برداشته میشوند درنهایت از میزان تراکم مویی ناحیه بانک مو خواهند کاست. در حال حاضر در هیچیک از شیوههای پیوند مو، امکان رویش مجدد موها از ناحیه اهداکننده وجود ندارد. هماکنون روشهایی که این امر را ممکن میسازند در مراحل تحقیقاتی به سر میبرند.
روش پیوند مو با تکثیر سلولهای بنیادی در آینده نزدیک، موجبات تکثیر گرافتهای برداشتهشده را فراهم خواهد آورد؛ اما این تکنیک پیوند مو هماکنون عملیاتی نشده و تبلیغات صورت گرفته در رابطه با ارائه این روش در ایران صحت ندارند.
نکته شایانذکر این است که در مدرنترین شیوههای پیوند مو مانند SUT، گرافتها با کمک ایجاد سوراخهایی ریز از ناحیه بانک مو برداشته شده و این امر باعث میشود که ناحیه بانک مو بعد از کاشت، از یک تراکم مویی مطلوب و طبیعی برخوردار باشد.
بانک مو از ریش
در این مقاله متوجه شدید که شرط لازم برای کاشت مو، داشتن بانک موی قوی است که بهترین منطقه، ناحیه پشت سر است. اما ممکن است به طاسی شدید دچار شده باشید به گونهای که تراکم مو در محل برداشت گرافت مو، بسیار پایین بوده و یا اینکه کیفیت مو در قسمت اهداکننده، مناسب نباشد.
برخی از افراد دچار بیماریهای پوست سر هستند که این مسأله نیز باعث محدودیت در پیوند مو خواهد شد. در چنین مواردی متخصص به سراغ بانک مو از ریش میرود. البته میزان موفقیت این روش، به کیفیت موی ریش بستگی دارد.
فواید بانک مو از ریش
همانگونه که در این مقاله متوجه شدید آقایان در صورتی که برای کاشت طبیعی مو، بانک موی مناسبی در پشت سر نداشته باشند، امکان استفاده از بانک موی ریش برای آنها وجود خواهد داشت. این قابلیت چند مزیت عمده را به همراه دارد:
- قطعاً زمانی که از موی ریش برای پیوند موی سر استفاده میشود، تراکم مو در ناحیه پشت سر حفظ خواهد شد. گاهی اوقات طاسی سر به شدت پیشروی کرده و حتی ناحیه پشت سر نیز تراکم کمی دارد. به همین دلیل است که بانک مو از ریش در چنین مواردی گزینه مناسبتری خواهد بود.
- جالب است بدانید که عمده مردان از داشتن ریش خوشحال نبوده و مدام آن را اصلاح میکنند. اکنون اگر قرار باشد از فولیکولهای موی ریش برای پیوند موی سر استفاده گردد قطعاً برای این دسته از افراد خوشایند خواهد بود چرا که تراکم مو در صورت کمتر میشود.
- یکی دیگر از فواید بانک مو از ریش، ضخیمتر بودن ساقه موی صورت است. در نتیجه نه تنها شانس موفقیت کاشت موی سر افزایش یافته بلکه بعد از رشد فولیکولهای پیوندی، حجم موها بیشتر به نظر خواهد رسید.
- جالب است بدانید که موی ریش فاز رشد طولانیتری دارد و در مقابل مرحله استراحت آنها کوتاهتر است. بنابراین در صورتی که از بانک موی ریش برای پیوند موی سر استفاده گردد فولیکولها مرحله رشد را سریعتر سپری کرده و شما میتوانید نتیجه ایمپلنت مو را در مدت زمان کوتاهتری شاهد باشید.
- برای اغلب افراد این مسأله بسیار مهم است که با یک جلسه کاشت مو بتوانند تراکم ایدهآلی از فولیکولها را بر روی سر خود داشته و در نتیجه بعد از چند ماه بتوانند بهترین نتیجه را از پیوند طبیعی مو به دست بیاورند. تحقیقات نشان داده است که به کمک بانک مو از ریش میتوان بین ۳ هزار تا ۶ هزار فولیکول را به ناحیه پیوند منتقل کرد. در نتیجه کسانی که به دنبال کاشت مو با تراکم بالا هستند میتوانند از بانک موی ریش استفاده کنند.
- قطعاً برای همه ما این مسأله بسیار مهم است که بعد از انجام این متد زیبایی، موها فرم طبیعی داشته و کسی متوجه پیوند نشود. به کمک بانک مو از ریش میتوان به این نتیجه رسید.
- در صورتی که یک متخصص توانمند را برای این متد زیبایی انتخاب کرده و از طرف دیگر بهترین روش برای پیوند طبیعی مو انتخاب شود، قطعاً بانک مو از ریش کمک میکند که نزدیک به ۹۰ درصد فولیکولها زنده مانده و نتیجه دلخواه خود را به دست بیاورید.
بانک مو برای کاشت ابرو کجاست؟
تکنیکهای پیوند ابرو امروزی شباهت بسیاری با پیوند مو دارند. ناحیه اهداکننده مو برای ابرو نیاز در اکثر مواقع همانند پیوند مو خواهد بود. بانک مو مناسب برای کاشتن ابرو در نواحی دو طرف پشت سر (ناحیه دو طرف پشت سر) قرار دارد.
نواحی مذکور برای کاشتن ابرو، به عنوان منبع اصلی برداشت فولیکولها شناخته میشوند. موهایی که از این ناحیه استخراج میشوند، بهمنظور کاشت در ناحیه ابرو به کار میروند. این فرآیند معمولاً با استفاده از روش کاشت مو به روش FUE انجام میشود که به طور کلی غیرتهاجمی است.
ناحیه اهداکننده و بانک مو مناسب برای فرآیند پیوند ابرو، میبایست دارای 250 الی 400 تار موی سالم زنده بوده و این میزان ممکن است با توجه به نیاز و ویژگیهای فرد متقاضی متفاوت باشد. همچنین هرچه موهای ناحیه برداشت مشکیتر و ضخیمتر باشند، نتایج درمانی بهتری را نسبت به موهای سفید و نازک ارائه به ارمغان خواهند آورد.
فروش بانک مو
امروزه به لطف پیشرفتهایی که در زمینه پیوند موی طبیعی رخ داده است، بسیاری از زیبا جویان با این سؤال مواجه شدهاند که آیا امکان پیوند مو با استفاده از بانک موی سایر افراد وجود دارد یا خیر. اغلب افرادی که فاقد بانک موی مناسب در ناحیه سر خود هستند به دنبال پاسخ به این سؤال هستند.
در جهت رفع ابهام در خصوص امکان پیوند مو با فولیکول موی سایر افراد میبایست قاطعانه بگوییم که این اقدام پیچیدگی زیادی داشته و مشکلات زیادی به همراه دارد. هنگامی که یک فرد اقدام به دریافت فولیکول از فرد دیگری میکند، عمل انتقال بافت صورت گرفته است.
بدین ترتیب، چنانچه شخص واگذارکننده فولیکول با شخص دریافتکننده از DNA یکسانی برخوردار نباشد، سیستم ایمنی بدن این پیوند را رد میکند. درنهایت نیز هیچ فولیکولی در سر فرد دریافتکننده زنده نخواهد ماند. به طور کلی، دریافت فولیکول از فرد دیگر (غیر از دوقلوی همسان) عوارض زیر را به دنبال خواهد داشت:
- رد شدن پیوند توسط بدن
- عفونت شدید پوست
- لزوم به مصرف دائمی داروهای سرکوبکننده سیستم ایمنی
- احتمال ابتلا به دیابت، سرطان و ناراحتیهای کلیوی در اثر مصرف داروها
2 دیدگاه. دیدگاه تازه ای بنویسید
من بانک موی خوبی دارم اما خیلی نازکه مشکلی در روند کاشت مو ایجاد میکنه ؟
سلام وقت بخیر
این مورد باید توسط پزشک پیش از انجام کاشت و در جلسه مشاوره بررسی شود.