کاشت مو در ماه رمضان، شرایط روزه گرفتن برای فردی که مو کاشته است

کاشت مو در ماه رمضان
4/5 - (11 امتیاز)

تعیین وقت مناسب برای کاشت مو، مهم‌ترین موضوعی است که بر روی روند انجام این متد، طول دوره نقاهت و همچنین سلامت فولیکول‌ها در چند ماه اول بعد از پیوند تأثیر می‌گذارد. به همین دلیل در جلسه مشاوره، متخصص از شما می‌خواهد براساس شرایط کاری و زندگی خود یک زمان مناسب را تعیین کنید تا این اقدام زیبایی در آن زمان انجام شود.

شاید برخی از افراد به فکر کاشت مو در ماه رمضان باشند چرا که در حال حاضر ماه رمضان با تعطیلات نوروز تداخل داشته و در نتیجه می‌توانند به مدت دو هفته در خانه استراحت کنند.

اما این سؤال برای آن‌ها به وجود می‌آید که آیا امکان کاشت مو در ماه رمضان وجود دارد یا خیر. در این مطلب ما نکات مهم را در زمینه روزه گرفتن قبل از کاشت و مو بعد از آن را برای شما عزیزان توضیح می‌دهیم. پس بهتر است حتماً این مقاله را با دقت مطالعه کنید.

آیا می توان کاشت مو را در ماه رمضان انجام داد؟

به طور کلی هیچ منافاتی بین کاشت مو و روزه گرفتن وجود ندارد. یعنی شما می‌توانید فرآیند پیوند مو را در دوران ماه رمضان نیز انجام دهید اما نکته‌ای که باید به آن توجه داشت، بحث دوره نقاهت، تغذیه شما بعد از کاشت مو و همچنین رعایت نکات توصیه‌ای برای جلوگیری از آسیب به فولیکول‌ها است.

در ماه رمضان تعداد وعده‌های غذایی شما از سه وعده به دو وعده کاهش پیدا می‌کند. از طرف دیگر برنمه غذایی شما نیز به هم می‌ریزد و همین موضوع بر روی روند رشد مو‌ها تأثیر خواهد گذاشت. بنابراین اگر تصمیم خود را برای کاشت مو در ماه رمضان‌ نهایی کرده‌اید حتماً باید درمورد تغذیه خود از متخصص سؤال بپرسید تا با روزه گرفتن، فولیکول‌ها از بین نروند.

آیا می توان کاشت مو را در ماه رمضان انجام داد؟

افطار مناسب برای افرادی که کاشت مو داشته‌اند

مهمترین موضوعی که باید بعد از کاشت مو به آن توجه داشت، بحث تغذیه فولیکول‌هایی است که به تازگی به یک محل جدید انتقال یافته‌اند. این فولیکول‌ها باید تغذیه قوی‌تری داشته باشند تا هر چه زودتر در پوست سر استقرار پیدا کرده و در نتیجه بعد از سه ماه با قدرت رشد کنند. از آنجایی که در ماه رمضان شما تنها در بازه زمانی اذان مغرب تا اذان صبح می‌توانید غذا بخورید بنابراین باید تغذیه شما به گونه‌ای باشد که نیاز غذایی فولیکول‌ها تأمین گردد.

با توجه به اینکه مو‌های کاشته شده به ویتأمین‌های مختلف، امگا ۳ و اسید‌های چرب ضروری بسیار نیاز دارند، بنابراین در فاصله افطار تا سحر حتماً خرما به اندازه کافی میل ‌کنید. حتی پیشنهاد ما این است که ترکیب زنجبیل یا لیمو با آب ولرم را نیز در وعده غذایی خود قرار دهید. اما در مورد زمان و مقدار مصرف این ترکیب از متخصص سؤال بپرسید.

افطار مناسب برای افرادی که کاشت مو داشته‌اند

از طرف دیگر خوردن مغزیجات و میوه‌جات در ین فاصله زمانی بسیار ضروری است چون این مواد غذایی حاوی ویتأمین‌ها و مواد عناصر معدنی ضروری برای حفظ قوای ایمنی بدن و کمک به رشد فولیکول‌ها هستند. هچنین فراموش نکنید که شما در فاصله افطار تا سحر باید به اندازه کافی آب بنوشید تا میزان کمبود آب جبران شود. به هر حال در طول روز‌ آب بدن کاهش می‌یابد و این موضوع هم باعث خشک شدن پوست و هم باعث از بین رفتن فولیکول‌ها می‌گردد.

خوردن میوه‌های آبدار مثل هندوانه و همچنین مرکبات، به دلیل داشتن ویتأمین c بهترین گزینه برای تأمین آب بدن است. از طرف دیگر باید در وعده افطار، غذا‌های حاوی گوشت، مرغ، ماهی، تخم مرغ و انواع سبزیجات را نیز لحاظ کنید تا به سم زدایی بدن نیز کمک گردد و نیاز پروتئینی بدن‌ تأمین شود.

مراقبت از مو های کاشته شده در ماه رمضان

مراقبت از مو های کاشته شده در ماه رمضان

برای متقاضیان کاشت مو در ماه رمضان چند نکته مهم را ذکر می‌کنیم تا در طول روزه گرفتن آسیبی به فولیکول‌های پیوندی وارد نگردد:

  1. با توجه به اینکه در طول روز نمی‌توانید آب بخورید، بنابراین حتی‌المقدور باید از رفتن به محیط‌های گرم و قرار گرفتن در معرض تابش خورشید جلوگیری کنید چون افزایش دما، هم به صورت مستقیم باعث از بین رفتن فولیکول‌ها می‌شود و هم از طریق کاهش آب بدن و خشکی پوست، خطر از دست رفتن فولیکول‌ها را افزایش می‌دهد.
  2. اگر چه متخصص بعد از کاشت موی شوینده مناسب را برای شما تجویز می‌کند اما به طور کلی برای افرادی که چند ماه است کاشت مو را انجام داده‌ و اکنون روزه می‌گیرند، رفتن به سراغ شوینده‌های حاوی سولفور که باعث خشک شدن بیشتر موی سر می‌شوند بزرگترین اشتباه است چون باعث از دست رفتن فولیکول‌ها خواهد شد.
  3. پیشنهاد می‌کنیم از روغن نارگیل و روغن‌های گیاهی دیگر برای حفظ شادابی مو و جلوگیری از از دست رفتن رطوبت پوست سر و مو استفاده کنید. الته در این مورد ابتدا از متخصص سؤال بپرسید چرا که اگر پوست سر شما چرب باشد این قبیل روغن‌ها به تشدید چربی پوست کمک می‌کند.
  4. در ماه رمضان به هیچ عنوان فعالیت‌های سنگین بدنی نداشته باشید چون با این کار به کاهش بیشتر آب بدن خود دامن خواهید زد.
  5. حتماً باید وعده افطار و سحری کامل باشد تا نیاز غذایی فولیکول‌ها تأمین گردد.
  6. در بین افطار تا سحر انواع میوه‌های مورد نیاز به خصوص میوه‌های آبدار را بیشتر مصرف کنید.
  7. در طول روز استراحت بیشتری داشته باشید چرا که با این کار قوای ایمنی بدن شما افزایش می‌یابد.

روزه گرفتن در دوره نقاهت بعد از کاشت مو

روزه گرفتن در دوره نقاهت بعد از کاشت مو

از آنجایی که در دوره نقاهت با عوارضی همانند خونریزی جزئی در زخم‌های ایجاد شده در پوست سر، ورم، التهاب و درد جزئی در این قسمت مواجه می‌شوید پیشنهاد ما این است که حداقل به مدت یک هفته روزه نگیرید چون که بدن شما به آب کافی و غذای سالم برای ترمیم زخم‌ها و درمان عوارض نیاز دارد. بنابراین بهترین کاری که می‌توانید انجام دهید این است که حداقل یک هفته از روزه گرفتن پرهیز کنید؛ رژیم غذایی کامل و مغذی داشته باشید و به طور کامل استراحت کنید و پس از آن روز گرفتن را آغاز نمایید.

مقاله قبلی
تکنولوژی میکرو اسکالپ یا SMP مو چیست؟ همه آن چیزی که باید بدانید
مقاله بعدی
نشانه های موفقیت آمیز کاشت مو در سال 1402

2 دیدگاه. دیدگاه تازه ای بنویسید

  • حمیدرضا میرجلیلی
    مارس 19, 2023 9:26 ب.ظ

    سلام من ۱۳ روز هست مو کاشته ام و زخمهای آن تقریبا خوب شده است آیا روزه گرفتن برای موهای کاشته شده مشکلی پیش نمیاورد؟

    پاسخ
    • سلام وقت بخیر
      در صورتی که غذای مناسب مصرف کنید که باعث حفط رطوبت موهای کاشته شده شود مشکلی نخواهد داشت.
      از زمان افطار تا وقت سحر، به میزان کافی مایعات مصرف کنید.

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

مطالب پربازدید