+10 داروهای تقویتی بعد از کاشت مو (به روزرسانی 1402)
فهرست این مطلب
- 1 بهترین داروهای تقویتی بعد از کاشت مو
- 1.1 قرص هیرویت بعد از کاشت مو
- 1.2 مصرف قرص بیوتین بعد از کاشت مو
- 1.3 استفاده از ماینوکسیدیل بعد از کاشت مو
- 1.4 مصرف فیناستراید بعد کاشت مو
- 1.5 مصرف مکملهای حاوی ویتأمین c
- 1.6 مصرف قرصهای ویتأمین e
- 1.7 مصرف اسید فولیک
- 1.8 آمپول بیوتین و بپانتین بعد از کاشت مو
- 1.9 سیلدنافیل بعد از کاشت مو
- 1.10 آمپول دگزامتازون بعد از کاشت مو
- 1.11 ایا زدن ماینوکسیدیل بعد از کاشت مو ضروری است
- 1.12 بهترین شامپو برای تقویت موهای کاشته شده
- 1.13 اسپری تقویتی بعد از کاشت مو
زمانی که فرآیند پیوند مو به اتمام میرسد، مسئولیت شخص متقاضی برای مراقبت از موهای کاشته شده آغاز خواهد شد. در کنار رعایت دستورالعملهایی برای جلوگیری از آسیب و فشار به فولیکولها، باید از داروهای تقویتی بعد از کاشت مو و مکملها استفاده کنید تا فولیکولها بهتر تقویت شوند. در این صورت بعد از سه ماه، رشد بسیار سریع موهای پیوندی را شاهد خواهید بود. در این مطلب لیست بهترین داروهای تقویتی بعد از کاشت مو و مکمل های بعد از کاشت مو را برای شما ارائه خواهیم کرد.
بهترین داروهای تقویتی بعد از کاشت مو
مهمترین دلیل استفاده از داروهای تقویتی بعد از پیوند مو، کمک به استقرار سریعتر فولیکولها در پوست سر، جلوگیری از از دست رفتن آنها و در نهایت افزایش سرعت رشد موها در سه ماهه دوم یعنی شروع فاز رشد موهای پیوندی است. اما برای انتخاب داروهای تقویتی نباید سرخود عمل کنید بلکه باید دقیقاً طبق دستور متخصص پیش بروید. بنابراین ما در این مطلب لیست بهترین داروهای تقویتی بعد از ایمپلنت مو را ارائه خواهیم کرد اما تا زمانی که متخصص برای شما تجویز نکرده، سرخود این داروها را مصرف نکنید:
قرص هیرویت بعد از کاشت مو
به طور کلی همه افرادی که دچار ریزش مو میشوند، باید داروهای تقویتی همانند قرص هیرؤیت را مصرف کنند. اما افرادی که تازه کاشت مو را انجام دادهاند باید بیشتر از قبل به مصرف این داروها اهمیت دهند. برای مثال قرص هیرؤیت حاوی انواع ویتأمینهای گروه b و عناصر معدنی شامل زینک، آهن و اسیدهای آمینه شامل سیستئین و متیونین است.
بنابراین به تقویت فولیکولهای پیوندی کمک کرده و از طرف دیگر ضخامت تارهای مو را افزایش میدهد. بنابراین موها به راحتی دچار پارگی و موخوره نمیشوند. همچنین این قرصها باعث افزایش درخشندگی موهای شما خواهند شد. در نتیجه مصرف قرص هیرویت بعد از کاشت مو به رشد بهتر موهای پیوندی کمک میکند.
مصرف قرص بیوتین بعد از کاشت مو
بیوتین حاوی ویتأمین B7 است. این ویتأمین تأثیر بسیار زیادی بر روی سرعت رشد مو دارد. بنابراین مصرف این قبیل قرصها در دوره نقاهت و در سه ماهه اول بعد از کاشت مو باعث میشود که در سه ماهه دوم و با شروع فاز رشد، موهای کاشته شده با سرعت چشمگیری رشد کنند. از طرف دیگر خطر از دست رفتن فولیکولها کاهش مییابد.
استفاده از ماینوکسیدیل بعد از کاشت مو
یکی از بهترین داروهای تقویتی بعد از کاشت مو، داروی ماینوکسیدیل نام دارد که به صورت یک محلول استفاده میشود. اگر محلول را بر روی قسمت پیوندی بریزید، سرعت رشد موهای شما را افزایش میدهد. اما باز هم تأکید میکنیم که نباید سرخود این قبیل داروها را مصرف کنید چون داروی ماینوکسیدیل در غلظتهای مختلف تولید میشود و متخصص باید براساس نیاز شما، دوز مناسب را تجویز کند. از طرف دیگر لازم است نحوه استفاده از داروهای تماسی با پوست سر را از متخصص آموزش ببینید تا به صورت ناخواسته فشاری به فولیکولهای پیوندی وارد نکنید.
مصرف فیناستراید بعد کاشت مو
با توجه به اینکه مکانیسم عمل این دارو جلوگیری از تبدیل هورمون تستسترون به دی هیدروتستوسترون است، بنابراین از ریزش موها جلوگیری میکند. پس مصرف آن بعد از کاشت مو، از ریزش فولیکولهای پیوندی جلوگیری خواهد کرد و نقش بسیار چشمگیری در رشد موهای پیوندی دارد.
مصرف مکملهای حاوی ویتأمین c
درست است که ویتأمین سی برای تقویت سیستم ایمنی بدن و جلوگیری از سرماخوردگی اهمیت دارد ولی باید بدانید که این ویتأمین به تولید کلاژن طبیعی پوست کمک کرده و در نتیجه باعث سرعت بخشیدن به التیام زخمها در پوست سر میگردد. بنابراین به دلیل اینکه کیفیت پوست سر را ارتقا میدهد، فولیکولها بهتر میتوانند به پوست سر متصل شده و از این طریق باعث تقویت فولیکولها خواهد شد.
مصرف قرصهای ویتأمین e
توجه داشته باشید که ویتأمین e باعث افزایش خونرسانی میشود. بنابراین در دوره نقاهت نباید این قبیل داروها را مصرف کنید بلکه با گذر زمان و بهبود زخمها، میتوانید طبق برنامه تعیین شده توسط متخصص، به سراغ مصرف ویتأمین e بروید. این ویتأمین باعث افزایش خونرسانی به سمت فولیکولها شده و منجر به تقویت فولیکولها میشود. از سوی دیگر باعث افزایش اکسیژنرسانی به آنها خواهد شد. بنابراین به حفظ حیات فولیکولها کمک میکند.
مصرف اسید فولیک
به جرات میتوان گفت یکی از بهترین داروهای تقویتی بعد از پیوند مو، اسید فولیک است که به خانواده ویتأمینهای B تعلق دارد. نقش مؤثر اسیدفولیک، به دلیل تولید سلولهای خونی قرمز رنگ است. در واقع میزان خونرسانی به فولیکولهای پیوندی را افزایش میدهد و باعث تقویت رشد موها خواهد شد.
آمپول بیوتین و بپانتین بعد از کاشت مو
اگر چه شما میتوانید قرص بیوتین را به عنوان یکی از داروهای تقویتی بعد از کاشت مو مورد استفاده قرار دهید ولی امکان تزریق آمپول بیوتین و بپانتین بعد از کاشت مو نیز وجود دارد. همانگونه که بارها اشاره کردهایم، استفاده از داروهای تقویتی بعد از پیوند مو براساس میزان نیاز بدن فرد توصیه میشود.
برای مثال در صورتی که طاسی سر زیاد بوده و تعداد فولیکولهای زیادی به پوست سر منتقل شده باشد، در صورتی که شما ذاتا فولیکولهای ضعیفی دارید و همچنین برای افرادی که دچار ضعف غذایی در بدن خود هستند، مصرف انواع داروهای تقویتی بعد از کاشت مو ضروری است. آمپول بپانتین و بیوتین به تقویت فولیکولهای پیوندی و بهبود رشد آنها کمک میکند.
سیلدنافیل بعد از کاشت مو
افرادی که دچار ناتوانی و کم توانی جنسی هستند به سراغ مصرف داروهای هم مانند قرص سیلدنافیل میروند. اما سؤالی که اکنون مطرح میشود این است که آیا مصرف این قرص با روند کاشت مو تداخل دارد یا خیر. طبق تحقیقات به عمل آمده هنوز نمیتوان به طور قطع رابطهای بین مصرف قرص سیلدنافیل بعد از کاشت مو با روند رشد فولیکولهای پیوندی برقرار کرد.
اما متخصصان توصیه میکنند که بهتر است جانب احتیاط را رعایت کرده و حداقل به مدت دو هفته مصرف این دارو را کنار بگذارید چون هر گونه اقدام شک برانگیزی که باعث آسیب به فولیکولها میشود، منجر به از دست رفتن نتیجه کاشت مو خواهد شد. پس از دو هفته تحت نظر متخصص، این دارو را مصرف کنید.
آمپول دگزامتازون بعد از کاشت مو
یکی از مهمترین عارضههایی که بعد از کاشت مو اتفاق میافتد؛ ورم و التهاب در ناحیه پیوند مو و همچنین در ناحیه بانک مو است. برخی از متخصصان برای اینکه این عارضهها زودتر برطرف شوند، آمپول دگزامتازون بعد از کاشت مو را تجویز میکنند. البته توجه داشته باشید که این آمپول باید تنها تحت نظر متخصص مورد استفاده قرار گیرد.
در واقع پزشک باید شدت التهاب ایجاد شده در پوست سر را بررسی کند. براساس میزان دستکاری شدن پوست سر و روش انتخاب شده برای کاشت مو، التهاب پوست متفاوت خواهد بود. از آنجایی که آمپول دگزامتازون یک داروی ضدالتهاب قوی معرفی شده است، بنابراین تنها زمان استفاده میشود که میزان التهاب در پوست سر زیاد باشد.
ایا زدن ماینوکسیدیل بعد از کاشت مو ضروری است
هیچ ضرورتی برای زدن ماینوکسیدیل بعد از کاشت مو وجود ندارد .متخصص باید تعیین کند که آیا بدن شما نیاز به این دارو دارد یا خیر. در واقع متخصص در جلسه مشاوره وضعیت موهای شما را بررسی میکند. در صورتی که متوجه ضعف بنیه فولیکولهای شما گردد، ممکن است بعد از پیوند مو از شما بخواهد که برای افزایش روند رشد موهای پیوندی، به سراغ داروی ماینوکسیدیل بروید.
بهترین شامپو برای تقویت موهای کاشته شده
انتخاب شوینده مناسب بعد از کاشت مو تأثیر بسیار زیادی بر روی موفقیت نتیجه این عمل زیبایی دارد. متخصص از شما میخواهد که به هیچ عنوان به سراغ شویندههای قوی نروید و تنها شامپوی تجویز شده توسط پزشک را استفاده کنید. بهترین شامپو برای تقویت موهای کاشته شده، شویندههایی هستند که در کنار داشتن مواد مغذی، کمترین ترکیبات شیمیایی را دارند.
برای مثال شامپوی کتوکونازول به دلیل اینکه خاصیت ضد قارچی دارد و در نتیجه از خارش و حساسیت پوست جلوگیری میکند، یکی از شویندههایی است که در اغلب موارد برای متقاضیان کاشت مو تجویز خواهد شد. اما این شامپو بر روی تعادل هورمونی بدن نیز تاثیر میگذارد. در واقع از طریق جلوگیری از تبدیل هورمون تستسترون به دی هیدروتستوسترون، مانع از ریزش فولیکولها شده و در نتیجه به تقویت فولیکولهای پیوندی کمک میکند.
اسپری تقویتی بعد از کاشت مو
به طور کلی اسپریهایی که بعد از ایمپلنت مو مورد استفاده قرار میگیرند به دو دسته اسپرهای تقویتی و اسپریهای مرطوبکننده پوست سر تقسیم میشوند. اسپریهای تقویتکننده بعد از کاشت مو از طریق افزایش سرعت جذب مواد مغذی برای فولیکولها، به افزایش رشد آنها کمک میکنند.
به طور کلی تا یک ماه بعد از کاشت مو به هیچ عنوان نباید اسپریهای بعد از کاشت ابرو را مصرف کنید چرا که در این مدت زمان، فولیکولها در وضعیت حساس قرار داشته و با فشار ناشی از اسپری از بین میروند. پس از یک ماه در صورتی که متخصص لازم دانست، در کنار مصرف داروهای تقویتی، اسپری تقویتی بعد از پیوند مو را نیز تجویز خواهد کرد.