کاشت ابرو به روش FIT – مراحل، هزینه (1402)

کاشت ابرو به روش FIT
امتیاز به این محتوا

آیا شما از جمله افرادی هستید که ذاتا ابروهای باریک و کم پشت داشته و همیشه مجبور هستید با استفاده از لوازم آرایشی، ابروهای خود را به فرم و اندازه ایده آل برسانید؟ یا اینکه ابروهای زیبای شما به دلیل مشکلاتی همانند تغییرات هورمونی، مصرف دارو، نداشتن تغذیه سالم، سبک نادرست زندگی و.. دچار ریزش شده و زیبایی خود را از دست داده اند؟ در هر صورت جایی برای نگرانی نخواهد بود.

در حال حاضر روش های متعددی برای پیوند ابرو وجود دارد و افراد براساس شرایطی که دارند، می توانند با روش مناسب خود، مشکل کم پشت بودن ابروها را حل کنند. برای مثال کاشت ابرو به روش FIT از جمله متدهایی است که تقریبا در همه کلینیک های زیبایی انجام می شود.

البته این مسئله را فراموش نکنید که انتخاب کلینیک های معتبر برای پیوند ابرو به روش FIT، تضمین کننده کیفیت و ماندگاری کار خواهد بود. ما به شما پیشنهاد می کنیم که از متخصصین پایگاه علمی پزشکی مارال سلامت ایرانیان کمک بگیرید چرا که این افراد با مهارت بالا و با استفاده از تجهیزات پیشرفته، ایمپلنت ابرو به روش FIT را انجام خواهند داد.

مراحل کاشت ابرو به روش FIT

به شما توصیه می کنیم این مقاله را با دقت مطالعه کنید تا اطلاعات لازم و کافی را در مورد کاشت ابرو به روش fit به دست بیاورید. این روش به صورت زیر اجرا می شود:

همانگونه که می دانید همه افراد گزینه مناسبی برای روش fit نیستند و متخصص بعد از بررسی نتیجه تست ها و سلامت عمومی شما، تعیین خواهد کرد که آیا کاندید مناسبی برای این روش هستید یا خیر.

مراحل پیوند ابرو به روش اف آی تی

  1. در شروع کار، باید پوست ابرو و بانک مو استریل و سپس بی حس شوند.
  2. بهترین بانک مو برای ایمپلنت ابرو، پشت سر است و در جلسه مشاوره، متخصص حتما قدرت بانک مو را نیز بررسی خواهد کرد. استخراج مو از این قسمت با استفاده از پانچ های بسیار ظریف و کوچک صورت می گیرد. متخصص باید از مهارت کافی و بالایی برخوردار باشد تا در حین کار، به پوست آسیب نزند.
  3. در ابروها، شکاف هایی برای پیوند فولیکول ایجاد خواهد شد. البته متخصص باید قبل از هر چیز مدل ابرو را تعیین کرده و از مراجعه کننده نظرسنجی کند. در صورتی که این مدل تایید شد، در روز پیوند ابرو، شکاف ها براساس مدل مورد نظر، در ابرو اجرا خواهند بود.
  4. فولیکول ها در داخل ابرو پیوند می شوند. ظرافت عمل پزشک در این مرحله مشخص خواهد شد. این که فولیکول ها در چه عمقی از پوست قرار گرفته و با چه زاویه ای پیوند شوند، نتیجه نهایی مدل ابرو را تعیین خواهد کرد.

کاشت ابرو به روش fit بهتر است یا fut

کاشت ابرو به روش fit بهتر است یا fut

همانگونه که می دانید روش های متعددی برای کاشت ابرو وجود دارد و شاید این سوال برای شما پیش آمده باشد که کدام یک نسبت به دیگری برتری دارد. بهتر است متدهای پیوند ابرو را با هم مقایسه کنیم تا بتوانیم اطلاعات لازم و دقیق به دست بیاوریم. برای مثال چه تفاوت هایی بین ایمپلنت ابرو به روش fit  نسبت به روش fut وجود دارد؟

  1. از نظر متخصصین، روش fit  یک روش مناسب برای کاشت ابرو و روش fut نوعی روش ترمیمی است که بعد از پیوند ابرو، کمک می کند تراکم مو در این قسمت بیشتر شود.
  2. در صورتی که پیوند ابرو به روش fit  را انجام می دهید، احتمال تشکل اسکار کمتر خواهد شد.
  3. با توجه به اینکه بهترین بانک مو برای کاشت ابرو، قسمت پشت سر است، اگر پوست این قسمت افتاده و چروکیده است، بهتر است برای کاشت ابرو از روش fit  استفاده شود.

پیوند ابرو به روش FIT بهتر است یا SUT

کاشت ابرو به روش FIT بهتر است یا SUT

یکی دیگر از متدهای معروف، کاشت ابرو به روش sut است که به عنوان جدیدترین روش شناخته شده است. در این قسمت قصد داریم به مقایسه بین دو روش fit و sut بپردازیم:

  1. روش sut تماما توسط دستگاه انجام می شود و این کار چند مزیت دارد. اولا سرعت کار بالا می رود. همچنین با توجه به اینکه فولیکول مو با دست تماس ندارد، خطر بروز عفونت بسیار کم می شود. در نهایت امکان تشکیل اسکار در پوست وجود ندارد.
  2. در صورتی که کاشت مو به روش fit انجام می شود، نیاز به استراحت بیشتری خواهید داشت چون دوره نقاهت طولانی تر است.
  3. قطعا برای شما بسیار مهم است که بعد از پیوند، ابروها حالت طبیعی داشته باشند. این نتیجه با روش sut بهتر حاصل می شود.
  4. در روش sut بانک مو آسیب نمی بیند لذا اگر بانک مو ضعیف است، بهتر است به سراغ این روش بروید که ضریب اطمینان آن بیشتر است.
  5. افزایش تراکم ابروها با روش sut بیشتر از روش fit است.

معایب پیوند ابرو به روش اف آی تی

معایب پیوند ابرو به روش اف آی تی

استخراج گرافت از بانک مو با روش fit بسیار حساس بوده و احتمال آسیب وجود دارد. بنابراین اگر بانک موی ضعیف دارید، این روش قدرت آن را ضعیف می کند.

  1. رشد ابرو بعد از پیوند با روش fit چندان طبیعی به نظر نمی رسد.
  2. در صورتی که پزشک در حین کار به درستی عمل نکند، احتمال تشکیل اسکار در پوست وجود دارد.
  3. از آنجایی که استخراج فولیکول به صورت دستی است، بنابراین امکان عفونت وجود دارد.

بهترین دکتر و کلینیک پیوند طبیعی ابرو به روش FIT

در حال حاضر تمامی کلینیک های زیبایی در کشور انواع روش های کاشت ابروی طبیعی را انجام می دهند. اما حقیقت این است که همگی از صلاحیت لازم برای این منظور برخوردار نیستند. تصور کنید که متخصص مهارت و ظرافت عمل کافی نداشته باشد. نتیجه کار، شکست پیوند طبیعی ابرو خواهد بود. و یا اگر کلینیک از امکانات لازم برخوردار نبوده و اصول استاندارد را رعایت نکند، احتمال بروز عوارضی همانند عفونت وجود دارد. همین دو مورد کافی است تا خود را ملزم بدانیم قبل از شروع کار، با حوصله تحقیق کنیم و بهترین دکتر و کلینیک کاشت ابرو به روش fit را پیدا کنیم.

مراقبت های پیوند ابروی طبیعی

مراقبت های قبل از پیوند ابروی طبیعی به روش FIT

  1. اگر بنا به دلایلی باید از داروهای رقیق کننده و منعقد کننده خون استفاده کنید، حتما دو هفته قبل از پیوند ابرو، این داروها را کنار بگذارید.
  2. مصرف مشروبات الکلی و دخانیات از یک ماه قبل از ایمپلنت مو، ممنوع است در غیر این صورت نتیجه زحمات هدر می رود چون این مواد باعث اختلال در خونرسانی شده و اکسیژن کافی به فولیکول مو نمی روید.
  3. حتما شب قبل، استحمام کنید تا پوست از آلودگی ها پاک شود.
  4. در صورت داشتن حساسیت به ماده بی حسی یا حساسیت دارویی، حتما به پزشک خود اطلاع دهید.

مراقبت های بعد از کاشت ابرو به روش FIT

  1. استراحت بعد از پیوند ابرو، بر موفقیت کار تاثیر می گذارد. چند روز در خانه بمانید.
  2. از خاراندن، ماساژ دادن و فشار آوردن به ابروها خودداری کنید.
  3. مصرف مشروبات الکلی و دخانیات همچنان تا یک ماه بعد از پیوند طبیعی ابرو به روش fit ممنوع است.
  4. به هیچ عنوان حوله را به ابروهای خود نکشید.
  5. شستن صورت با آب بسیار گرم و یا برخوردار باد گرم سشوار به ابرو، باعث از دست رفتن فولیکول مو می شود.

قیمت کاشت ابرو به روش FIT

هزینه کاشت ابرو به روش FIT

عزیزان توصیه می کنیم در جلسه مشاوره با متخصص حتماً در مورد هزینه کاشت ابرو به روش fit سوال کنید و به هیچ عنوان نظر سایر مراجعه کنندگان را ملاک قرار ندهید. به هر حال میزان تراکم مورد نیاز در ابرو، تعداد گرافت مورد نیاز، قدرت بانک مو، هزینه های پایه کلینیک و دستمزد متخصص، درمان عوارض احتمالی بعد از پیوند ابرو روش fit و… بر قیمت نهایی کار تاثیر خواهد گذاشت.

مقاله قبلی
کاشت ابرو به روش SUT – مراحل، مراقبت ها و هزینه (1402)
مقاله بعدی
کاشت ابرو به روش FUT – هزینه آن در سال جاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

مطالب پربازدید