راهنمای کامل جدیدترین روش کاشت ابرو در سال 2024

جدیدترین روش کاشت ابرو
امتیاز به این محتوا

زمانی که کوچکترین عیبی در چهره نمایان گردد، زیبایی به شدت تحت تاثیر قرار گرفته و اعتماد به نفس ما کم می شود. از یک سو هر روز در مقابل آینه با این عیب روبرو بوده و از سویی دیگر قطعا اطرافیان نیز در مواجهه با ما، متوجه این مشکل خواهند شد. هر دو عامل باعث می شود که منزوی شویم.

ریزش ابرو از جمله عارضه هایی است که در هر سن، برای هر کس و به دلایلی همانند بیماری، رژیم غذایی نادرست، فقر آهن، اختلالات هورمونی و… رخ می دهد. روش های متعددی برای درمان این مشکل وجود دارد و کاشت ابرو، یکی از بهترین و معتبرترین روش هایی است که تاکنون شناخته شده است.

راهنمای آخرین روش پیوند ابرو در ایران

در این صورت شما می توانید ابروهای کم پشت خود را به ابروهای پرپشت و خوش حالت تبدیل کرده و اثرات آن را بر زیبایی و جوان تر به نظر رسیدن چهره شاهد باشید. شما می توانید جدیدترین روش های کاشت ابرو را با متخصصین حرفه ای و زبردست پایگاه علمی پزشکی مارال سلامت ایرانیان تجربه کنید. البته قبل از هر چیز لازم است با متخصص مشورت کنید تا بعد از بررسی وضعیت سلامت عمومی بدن و قدرت بانک مو، صلاحیت شما را برای استفاده از جدیدترین روش های پیوند ابرو تایید کند.

شیوه های نوین پیوند ابرو

جدیدترین روش های کاشت ابرو طبیعی

کافی است کمی در مورد کاشت طبیعی ابرو تحقیق کنید تا با روش های مختلفی که برای این منظور ابداع شده است آشنا شوید. این متدها از جنبه های مختلف با هم تفاوت داشته و روش های جدید، عیوب و نواقص متدهای قبلی را ندارند. جدیدترین روش های کاشت ابرو عبارتند از:

کاشت ابرو طبیعی به روش میکروگرافت

در حال حاضر، کاشت ابرو به روش میکروگرافت به عنوان یکی از بهترین و جدیدترین متدهای پیوند ابرو شناخته شده است که کارایی بسیار خوبی دارد. بعد از اینکه متخصص نتیجه آزمایشات و تست های شما را بررسی نمود و مشخص شد که شما کاندید مناسبی برای استفاده از روش میکروگرافت هستید، پیوند ابرو شروع می شود.

در ابتدا پوست آن قسمت استریل شده و سپس بی حسی موضعی انجام می شود تا در حین کار، درد نداشته باشید. اکنون کار شروع خواهد شد. برای ایمپلنت ابرو به روش میکروگرافت متخصص به وضعیت تراکم ابروهای شما دقت کرده و یک از دو تکنیک تریکوفیتیک اسکارلت و هولدرهای اتوماتیک را به کار خواهد برد. بعد از استخراج گرافت، حفره های بسیار ریزی توسط دستگاه میکرو ایمپلنتر در ابرو ایجاد شده و فولیکول های مو در داخل آن ها قرار می گیرند. روش میکروگرافت چند مزیت دارد که باعث شده است به عنوان یک روش عالی شناخته شود :

بهترین روش کاشت ابرو

  1. ممکن است تراکم ابرو بسیار کم شده باشد در نتیجه روش میکروگرافت کمک می کند ابروها پرپشتی داشته باشید.
  2. همانگونه که متوجه شدید، استخراج فولیکول مو از بانک مو، از طریق دستگاه انجام می شود به این معنا که نیازی به جراحی نبوده و از تشکیل اسکار در امان خواهید بود.
  3. از طرفی دیگر همین که استخراج و کاشت فولیکول از طریق دستگاه صورت می گیرد، لذا فولیکول آلوده نمی شود. در نتیجه احتمال بروز عفونت در روش میکروگرافت وجود ندارد.
  4. کاشت ابرو به روش میکروگرافت به عنوان یک روش بسیار سریع شناخته شده است.
  5. لازم است بدانید که در این روش، کمترین میزان بی حسی استفاده خواهد شد.
  6. قطعا برای همه ما مهم است که کاشت طبیعی ابرو، طبیعی بوده و حالت زیبایی داشته باشد. روش میکروگرافت چنین شرایطی را برای شما فراهم خواهد کرد.

همانگونه که در ابتدای مقاله ذکر کردیم، ممکن است به دلیل بیماری دچار ریزش ابرو شده باشید و یا اینکه این مشکل ناشی از شیمی درمانی باشد. در این موارد متخصص نمی تواند از هر روشی استفاده کند و  بهترین گزینه که نتیجه بسیار خوبی داشته باشد، پیوند ابرو به روش میکروگرافت است.

کاشت ابرو به روش DHI

مراحل کاشت ابرو به روش DHI

در این قسمت قصد داریم شما را با یکی دیگر از بهترین و جدیدترین روش های کاشت ابرو به نام متد DHI آشنا کنیم. برای استفاده از این روش، باز هم نیاز است از نظر متخصص، کاندید مناسبی باشید. پس از تایید اولیه، ضدعفونی پوست و بی حسی انجام می شود. سپس با کمک دستگاه میکروپانچ، استخراج فولیکول از بانک مو انجام خواهد شد. گرافت های برداشته شده، در داخل دستگاه باقی مانده و سپس، در محل پیوند، با فشار دادن پیستون، وارد پوست می شوند. پیوند ابرو به روش DHI چند حسن دارد:

  1. در معرفی مراحل کار متوجه شدید که این روش تماما با دستگاه انجام شده و کاشت فولیکول، به صورت مستقیم انجام می شود. لذا همین که گرافت ها با دست تماس ندارند، از آلودگی در امان مانده و خطری برای عفونت وجود نخواهد داشت.
  2. از طرفی دیگر، کاشت مستقیم ابرو به این روش باعث تسریع در روند کار خواهد شد.
  3. اگر می خواهید ابروهای شما بعد از پیوند، فرم طبیعی داشته باشند، ایمپلنت ابرو به روش DHI نیز بسیار مفید است.
  4. همچنین شما آسوده خاطر خواهید بود که بعد از برداشت گرافت از بانک مو، اسکار تشکیل نمی شود.

ماندگاری کاشت ابروی طبیعی

عوامل موثر در ماندگاری کاشت ابرو

پیوند ابرو، امری بسیار حساس است که نیاز به دقت بالایی دارد. از سویی دیگر چون ابروها جزئی از چهره به حساب می آیند، لذا تاثیر زیادی بر زیبایی دارند. در مقابل آینه بایستید و تصور کنید که ابرو ندارید. این تصور واقعا زجرآور است. درست است که ایمپلنت ابرو یک روش بسیار مناسب برای جایگزینی موی از دست رفته است اما لازم است بدانید که چه عواملی بر ماندگاری کاشت ابرو تاثیر می گذارد چرا که هر خطا و اشتباه، ممکن است باعث از دست رفتن زحمات شده و حتی از این پس، شانسی برای داشتن ابروهای پرپشت و خوش حالت، نداشته باشید. این عوامل عبارتند از:

  1. در ابتدا مهمترین عامل که بر موفقیت و ماندگاری پیوند ابرو تاثیر می گذارد، مهارت و توانایی متخصص است. در این مقاله ما دو مورد از روش های کاشت مو را معرفی کردیم که بهترین کارایی را دارند اما نهایتا نتیجه کار، به ظرافت کار متخصص بستگی دارد. بارها دیده شده است که عدم تجربه کافی دکتر باعث شکست پیوند شده و به دنبال آن، مشکلات و عوارضی در ابروهای مراجعه کننده رخ داده است. به همین دلیل است که توصیه می کنیم قبل از هر چیز حتما بهترین دکتر و کلینیک کاشت ابرو را پیدا کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره عوارض کاشت ابرو کلیک کنید.
  2. همچنین بخشی از موفقیت پیوند مو، به شما بستگی دارد. متخصص از مراجعه کننده می خواهد قبل و بعد از کاشت مو، نکاتی را رعایت کند. در صورت بی توجهی به این موارد، حتی جدیدترین روش های کاشت مو نیز با شکست روبرو خواهد شد. لذا هر توصیه پزشک را جدی گرفته و به آن عمل کنید.
  3. عامل دیگر در موفقیت ایمپلنت ابرو، قدرت بانک مو است. متخصص از موی پشت سر یا بناگوش برای این منظور استفاده می کند اما این مسئله بسیار مهم است که شما بانک موی قوی و پرپشت داشته و از طرفی فولیکول مو، ضعیف نباشد. در واقع حتی در استفاده از جدیدترین روش های پیوند ابرو، داشتن بانک موی قوی و مناسب، شرط اصلی و اساسی خواهد بود.
  4. البته ممکن است مدتی بعد از پیوند طبیعی مو، به بیماری های پوستی، اختلالات هورمونی و… مبتلا شوید. این مورد ناخواسته بوده و قطعا باید سریعا درمان را آغاز کنید قبل اینکه عارضه رخ داده پیشروی کرده و باعث تشدید ریزش ابروها گردد.
مقاله بعدی
کاشت ابرو به روش SUT – مراحل، مراقبت ها و هزینه (1402)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

مطالب پربازدید