کاشت مو به روش میکروگرافت در تهران [مراحل، مراقبت ها + هزینه]

کاشت مو روش میکروگرافت
امتیاز به این محتوا

همه ما انسان‌ها دوست داریم مو‌های پرپشت، نرم و خوش‌حالتی داشته باشیم اما گا‌هاً بنا به دلایلی همانند نداشتن تغذیه سالم، سبک نادرست زندگی، استفاده از دخانیات، ژنتیک و … مو دچار آسیب شده و شروع به ریزش می‌کند. این اتفاق برای هر کس ناراحت‌کننده است چون هر لحظه ممکن است شما را یک قدم به طاسی سر نزدیک کند. در ابتدا اکیدا توصیه می‌کنیم اگر دچار ریزش مو شدید، سریعاً به فکر درمان باشید قبل از آن که پیشروی کرده و درمان از کنترل خارج شود.

اما اگر به هر دلیل کچل شدید، جایی برای نگرانی نیست شما می‌توانید به کمک یکی از روش‌های پیوند مو، مشکل را رفع کنید. برای مثال کاشت مو به روش میکروگرافت از جمله متد‌هایی است که تقریباً در تمام کلینیک‌های زیبایی انجام می‌شود. البته اینکه شما صلاحیت انجام پیوند مو به روش میکروگرافت را دارید یا خیر، بعد از معاینات اولیه مشخص خواهد شد. آنچه که اهمیت دارد این است که ایمپلنت مو به روش میکروگرافت نیز باید توسط متخصص حرفه‌ای و ماهر انجام شود.

کاشت مو به روش میکروگرافت در تهران

مراحل کاشت مو روش میکروگرافت

  1. اولین قدم برای پیوند مو با روش میکرو گرافت، برگزاری جلسه مشاوره با متخصص است تا صلاحیت شما برای انجام این کار تأیید گردد. پزشک از شما می‌خواهد آزمایشاتی انجام دهید تا سلامت عمومی را بررسی کند. از طرفی وضعیت بانک مو نیز یک گزینه بسیار مهم برای امکان کاشت مو مردان خواهد بود.
  2. در زمان شروع کار، باید پوست سر تراشیده شده و ضد عفونی گردد. سپس در ادامه، فرآیند بی‌حسی پوست انجام خواهد شد.
  3. میزان استخراج گرافت از قسمت بانک مو، به میزان طاسی سر بستگی دارد. در صورتی که طاسی شدید باشد، تکنیک تریکوفیتیک اسکارلت مورد استفاده قرار خواهد گرفت اما در موارد عادی، از هولدر‌های اتوماتیک برای برداشت گرافت استفاده خواهد شد. با توجه به اندازه فولیکول مو، این هولدر‌ها در اندازه میکرون طراحی می‌شوند.
  4. در محل کاشت مو، به کمک سوزن‌های بسیار ظریف، سوراخ‌هایی در پوست سر ایجاد می‌شود تا گرأفت‌ها بتوانند به کمک دستگاه میکروایمپلنتر، داخل این حفره‌ها قرار گیرند.

مطالب بیشتر: کاشت مو در جای زخم

تفاوت روش میکروگرافت با روش SUT

تفاوت روش میکروگرافت با روش SUT

همانگونه که می‌دانید روش SUT نیز به عنوان یکی از بهترین و جدیدترین روش‌های پیوند مو شناخته شده است اما علی‌رغم اینکه در روش SUT از هولدرهای اتوماتیک استفاده می‌شود، باز هم تفاوت‌هایی با روش میکروگرافت دارد:

  1. سرعت عمل و دقت در روش میکروگرافت بسیار بالاتر است.
  2. از طرف دیگر مدت زمان لازم برای کاشت مو در روش میکروگرافت کوتاه‌تر خواهد بود چرا که در این روش از تکنولوژی‌های مدرن استفاده می‌شود.
  3. همچنین جالب است بدانید که به کمک روش میکروگرافت حتی می‌توان طاسی‌های شدید را نیز درمان نمود در صورتی که در روش SUT چنین قابلیتی وجود ندارد. به همین دلیل است که روش میکروگرافت را به عنوان روش بسیار مؤثر برای درمان طاسی سر ناشی از بیماری سرطان معرفی می‌کنند.

مراقبت های کاشت مو به روش میکروگرافت

مراقبت های قبل از کاشت مو به روش Micro Graft

عزیزان توجه داشته باشید مراقبت ‌های قبل از کاشت مو با روش میکروگرافت بر روی کار تأثیر چشم‌گیری دارد:

  1. حداقل تا یک ماه قبل از شروع کار نباید از دخانیات و مشروبات الکلی استفاده شود چون این مواد باعث بروز مشکل در انتقال اکسیژن در بدن شده و فولیکول‌های مو آسیب خواهند دید.
  2. شب قبل، استحمام کنید. این موضوع از دو جنبه اهمیت دارد. از یک سو پوست سر باید از آلودگی تمیز شده و از سویی دیگر تا چند روز بعد از پیوند، نباید دوش بگیرید.
  3. در صورتی که از دارو‌های رقیق‌کننده و منعقد‌کننده خون استفاده می‌کنید، حتماً دو هفته قبل از کار باید مصرف را قطع کنید.
  4. چند روز قبل از پیوند مو، نباید تحت هیچگونه تنش روحی قرار گیرید. آیا می‌دانید استرس چه تأثیر منفی بر موفقیت پیوند مو دارد؟
  5. در صورت مصرف داروی خاص یا داشتن حساسیت دارویی، مورد را به متخصص اطلاع دهید.

مشاهده این مطلب : کاشت مو روش DHI 

عکس قبل و بعد پیوند طبیعی مو به روش میکروگرافت

                          کاشت مو به روش میکروگرافت

مراحل کاشت مو

  1. بررسی وضعیت بانک مو و تعداد گرافت مورد نیاز
  2. برداشت فولیکول با هولدرهای اتوماتیک
  3. کاشت فولیکول با میکروایمپلنتر

مزایای میکروگرافت

  1. امکان کاشت مو با بانک موی ضعیف
  2. افزایش دقت و سرعت عمل در کار
  3. کوتاه بودن دوره نقاهت
  4. عدم تشکیل اسکار
  5. عوارض بسیار خفیف

عوارض روش میکروگرافت

  1. درد جزئی
  2. بی‌حسی پوست سر تا چند روز
  3. خارش و پوسته پوسته شدن
  4. ورم و التهاب

تفاوت میکروگرافت و اس یو تی

  1. روش میکروگرافت سریع‌تر و دقیق‌تر است.
  2. شانس زنده ماندن فولیکول در میکروگرافت بیشتر است.
  3. امکان کاشت مو برای افراد مبتلا به سرطان و بیماری پوستی با روش میکروگرافت وجود دارد.
  4. مدت زمان کاشت مو با روش میکروگرافت کوتاه‌تر است.

مراقبت های بعد از پیوند مو میکروگرافت

به هر حال این روش کاشت مو نیز نیاز به استراحت دارد تا زودتر شرایط بهبود یابد:

  1. ماساژ دادن سر، خارش و هر گونه فشار بر ناحیه پیوند مو، باعث شکست کار خواهد شد. پس در زمان خوابیدن دقت کنید.
  2. به هیچ عنوان تا یک ماه بعد از کاشت مو به روش میکروگرافت نباید از سشوار استفاده کنید.
  3. شانه زدن مو باید با احتیاط انجام شده و براساس نظر متخصص عمل کنید.
  4. تمام دارو‌هایی را که دکتر تجویز می‌کند در زمان مقرر و به طور کامل، مصرف نمایید.
  5. تا مدتی باید از شامپوی مخصوص استفاده کنید.

معایب پیوند مو روش میکروگرافت

عوارض و معایب کاشت مو به روش میکروگرافت

به هر حال این مسأله بسیار طبیعی است که هر متد زیبایی عوارض خاص خود را داشته باشد حتی اگر بهترین متد برای کاشت انتخاب شود باز هم نمی‌توان منکر عارضه‌های ناشی از آن گردید. اما به هر صورت جدیدترین و بهترین تکنولوژی‌ها کمک می‌کند تا عوارض جدی برای فرد بروز نکند. با توجه به آنچه که گفته شد، علی‌رغم اینکه روش میکروگرافت یک روش جدید، مدرن و پیشرفته برای ایمپلنت مو است، اما عارضه‌های بسیار خفیف را نیز به همراه خواهد داشت.مهمترین عوارض کاشت مو به روش میکروگرافت عبارتند از:

  1. اولین و مهمترین عارضه که برای تمامی روش‌های کاشت طبیعی مو اتفاق می‌افتد، کبودی و ورم است منتهی شدت این عارضه بنا به نوع روش متفاوت خواهد بود. برای مثال در روش میکروگرافت چون کمترین آسیب به پوست وارد می‌گردد، قطعاً ورم نیز کاهش یافته و در عرض چند روز به طور کامل برطرف خواهد شد.
  2. درست است که برای کاشت مو به روش میکروگرافت، زخم بسیار کمی به جا می‌ماند اما به هر حال همان مقدار کم نیز نیاز به ترمیم دارد. یکی از واکنش‌های بدن نسبت به ترمیم زخم، خارش و حتی پوسته پوسته شدن است که این عارضه نیز بعد از چند روز به طور کامل برطرف می‌شود.
  3. همچنین ممکن است برای مدت چند روز احساس بی‌حسی در سر داشته باشید. این اتفاق به دلیل دستکاری پوست سر و همچنین آسیب جزئی به اعصاب اتفاق می‌افتد.
  4. در صورتی که بعد از ایمپلنت مو به روش میکروگرأفت کمی درد داشتید اصلاً نباید نگران این موضوع باشید چرا که درد بسیار جزئی است و حتی بدون مسکن نیز می‌توان آن را تحمل کردد اما اگر آستانه تحمل پایینی دارید به شما توصیه می‌کنیم که از مسکن‌های تجویز شده توسط متخصص استفاده کنید.

مزایای کاشت مو میکرو گرافت

مزایای کاشت مو میکرو گرافت

  1. براساس قدرت بانک مو، روش میکروگرافت این امکان را به متخصص می‌دهد که بتواند تراکم بیشتری از گرافت‌ها را استخراج کند. در نتیجه کاشت مو در شرایط طاسی شدید، میکروگرافت گزینه مناسبی خواهد بود.
  2. مشکلی که در برخی از روش‌های ایمپلنت مو وجود دارد، تشکیل اسکار در بانک مو است در حالی که در روش میکروگرافت چنین اتفاق نخواهد افتاد.
  3. مزیت بسیار مهم پیوند طبیعی مو به روش میکروگرافت، شروع رشد مو‌ها در مدت زمان کوتاه بعد از پیوند و افزایش چشمگیر حجم مو است.
  4. انتقال گرافت به محل پیوند، با دقت بیشتری انجام می‌گیرد.
  5. با توجه به اینکه از دستگاه برای استخراج و کاشت فولیکول استفاده می‌شود، لذا فولیکول‌ها آسیب ندیده و از طرفی خطر عفونت وجود نخواهد داشت.
  6. لازم است بدانید که سرعت کار در روش میکروگرافت بسیار بالا است.
  7. میزان نیاز به ماده بی‌حسی در کاشت مو به روش میکروگرافت کمتر است.
  8. زمانی که رشد مو شروع می‌شود، مشاهده خواهید کرد که همانند موی طبیعی رشد کرده و کسی متوجه پیوند نمی‌شود.
  9. نکته حائز اهمیت، کاربرد روش میکروگرافت است. در صورتی که طاسی سر ناشی از بیماری، شیمی درمانی، آلودگی‌های محیطی و … باشد، پیوند مو به روش میکروگرافت بهترین نتیجه را ارائه خواهد کرد.

بهترین کلینیک و دکتر کاشت مو به روش میکروگرافت

پیوند طبیعی مو یک روش بسیار ظریف است که به مهارت بالایی نیاز دارد. در واقع سهم متخصص در موفقیت کار، بالا است و کوچکترین خطا، باعث آسیب به بانک مو و شکست پیوند خواهد شد. حقیقت تلخ این است که برخی از افراد به سراغ کلینیک‌های ارزان قیمت ‌می‌روند و انتظار دارند خدمات با بهترین کیفیت برای آن‌ها ارائه شود. آیا می‌دانید در این مراکز، متخصصین از نظر مهارت و ظرافت در چه سطحی هستند؟

آیا این کلینیک‌ها در سطح استاندارد جهانی قرار دارند؟ بنابراین در یافتن بهترین دکتر و کلینیک کاشت مو به روش میکروگرافت نباید براساس هزینه‌ها عمل کرد بلکه درمورد متخصصین و خدمات کلینیک تحقیق کنید چون بعد از پیوند، همه چیز تغییر کرده و ممکن است در صورت شکست پروسه، امکان کاشت دوباره وجود نداشته باشد.

هزینه کاشت مو به روش میکروگرافت

هزینه کاشت مو به روش میکروگرافت

قطعاً برای شما نیز مهم خواهد بود که بدانید هزینه کاشت مو به روش میکروگرافت چقدر است؟ به هر حال تعرفه هر کدام از متد‌ها براساس نحوه کار، هزینه‌های پایه کلینیک، دستمزد متخصص، تجهیزات مورد نیاز و… متفاوت خواهد بود. بنابراین نمی‌توان درمورد تعرفه کاشت مو به روش میکروگرافت به طور مشخص صحبت کرد. زمانی که جلسه مشاوره با پزشک برگزار می‌شود تا شرایط شما برای ایمپلنت مو به روش میکروگرافت بررسی گردد، حتماً پیرامون هزینه‌ها نیز صحبت خواهد شد. درباره کاشت مو اقساط بیشتر بدانید!

 

مقاله قبلی
بانک مو – مقایسه بانک موی ضعیف و قوی 2024
مقاله بعدی
بهترین روش کاشت مو با نتایج فوق العاده 2024

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

مطالب پربازدید