دلایل اصلی ایجاد زخم و عفونت بعد از کاشت ابرو

زخم های بعد از کاشت ابرو
4.6/5 - (9 امتیاز)

اگر شما از جمله افرادی هستید که ذاتاً ابرو‌های باریک دارید به شما پیشنهاد می‌کنیم به جای رفتن به سراغ روش‌های زیبایی موقت همانند تاتوی ابرو، کاشت ابروی طبیعی را انجام دهید. البته این متد زیبایی برای کسانی که قبلاً ابرو‌های پرپشت داشته و بنا به هر دلیلی مو‌های خود را از دست داده‌اند نیز بسیار مناسب است. فقط کافی است یک کلینیک معتبر و متخصص حرفه‌ای پیدا کرده و سپس برای پیوند ابرو اقدام نمایید. یکی از نگرانی‌های اغلب متقاضیان پیوند ابروی طبیعی، زخم های بعد از ایمپلنت ابرو است. آن‌ها تصور می‌کنند در این متد زیبایی قرار است بخش عمده‌ای از پوست سر و ابرو زخم شده و اکنون جای آن‌ها اسکار تشکیل خواهد شد.

برای اینکه این تصور غلط را از ذهن شما پاک کن،یم متخصصان ما در پایگاه علمی پزشکی مارال سلامت ایرانیان این مقاله را برای شما تدوین کردند تا اطلاعات لازم در مورد زخم های بعد از کاشت طبیعی ابرو، نحوه مراقبت از آن‌ها و میزان ماندگاری زخم‌ها در اختیار شما قرار گیرد. قطعا افزایش آگاهی در این موارد کمک می‌کند تا بهتر بتوانید تصمیم خود را برای کاشت ابرو، نهایی کنید.

آیا بعد از کاشت ابرو، زخم تشکیل می شود؟

در ابتدا لازم می‌دانیم به این سوال پاسخ دهیم که آیا بعد از کاشت ابرو، بر روی پوست زخمی تشکیل می‌شود؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم که به هر حال هر متد زیبایی با جراحت‌های هر چند جزئی همراه خواهد بود و کاشت ابرو نیز از این قاعده مستثنی نیست. اما شدت زخم‌ها و اندازه آن‌ها به چند عامل بستگی دارد:

  • متخصص چه روشی را برای استخراج فولیکول انتخاب کرده است؟

برای مثال پیوند ابروی طبیعی با روش fut به صورت تهاجمی و از طریق جراحی انجام می‌گیرد. لازم است متخصص نوار باریکی از پوست بانک مو را بریده و سپس فولیکول‌ها را در زیر میکروسکوپ از این نوار استخراج کن. بنابراین در صورتی که شما روش fut را برای پیوند ابرو انتخاب کرده‌اید باید بدانید زخم بزرگتری در بانک مو تشکیل خواهد شد که اگر متخصص در بخیه زدن به درستی عمل نکند، احتمال تشکیل اسکار نیز بالا می‌رود. اما در سایر روش‌ها چون از دستگاه برای استخراج فولیکول استفاده می‌شود تنها شاهد نقطه‌های بسیار ‌ریزی در بانک مو خواهید بود.

آیا اسکار بعد از کاشت ابرو حتمی است؟

  • کاشت فولیکول به چه صورت انجام می‌گیرد؟

در برخی از روش‌ها لازم است شیار‌هایی در پوست ابرو ایجاد شده و فولیکول داخل آن قرار گیرد اما روش‌های دیگر تنها به ایجاد سوراخ‌های بسیار ریز در ابرو اکتفا می‌کنند. بنابراین نوع روش کاشت نیز در شدت زخم‌ های پس از ایمپلنت ابرو بسیار موثر است.

  • متخصص چه اندازه در انجام کار مهارت دارد؟

همواره توصیه داریم که کاشت ابرو را تحت نظر متخصصان حرفه‌ای و با تجربه انجام دهید. یکی از دلایل اهمیت این موضوع، ظرافت عمل متخصص است. متاسفانه پزشکان تازه کار خطای بیشتری را در کاشت مرتکب می‌شوند و یکی از این خطا‌ها، افزایش زخم در پوست خواهد بود.

عوامل موثر بر بهبود زخم ‌ها بعد ازکاشت ابرو

تفاوتی نمی‌کند شدت زخم ‌ها پس از پیوند ابروی طبیعی چه اندازه باشد به هر حال شما باید به خوبی از خود مراقبت کنید تا روند بهبودی زخم‌ها بهتر و با سرعت بیشتری پیش برود. به طور کلی چند عامل تعیین‌کننده سرعت ترمیم زخم‌ ها پس از پیوند ابرو هستند:

  1. روش استخراج و کاشت فولیکول در شدت تشکیل زخم و در نتیجه سرعت بهبودی تاثیر دارند.
  2. همچنین هر اندازه سیستم ایمنی بدن شما قوی‌تر باشد، زخم‌ها زودتر التیام می‌یابند.
  3. همانگونه که گفته شد، مهارت متخصص بر روی شدت تشکیل زخم ‌ها پس از ایمپلنت طبیعی تاثیر چشمگیری دارد. لذا هر خطای متخصص قطعاً باعث طولانی شدن روند بهبودی خواهد شد.
  4. همچنین لازم است شما بعد از پیوند ابرو توصیه‌های پزشک را جدی گرفته و به خوبی از زخم‌ها مراقبت کنید تا دچار مشکل نشده و زودتر درمان شوند.

مراقب از زخم بعد از پیوند ابرو

مراقب از زخم ها بعد از کاشت ابرو

در قسمت قبل بیان کردیم که سرعت بهبود زخم‌ ها پس از ایمپلنت ابرو به نحوه مراقبت شما از زخم‌ها در دوره نقاهت بستگی دارد. لازم است چند نکته را در این مورد به شما متذکر شویم تا بهتر بتوانی از زخم‌های خود مراقبت کرده و دچار مشکل نشوید:

  1. بعد از پیوند ابرو به هیچ عنوان نباید به زخم‌ها دست بزنیم. کوچکترین آلودگی منجر به عفونی شدن زخم‌ها خواهد شد که در چنین شرایطی خطر از دست رفتن فولیکول‌ها بسیار بالا می‌رود.
  2. دارو‌هایی که متخصص تجویز کرده است را با دقت و به طور کامل مصرف نمایید.
  3. فراموش نکنید رفتن به محیط‌های آلوده حتی گرد و غبار در هوا خطر عفونت زخم‌ها را بالا می‌برد.
  4. تا دو روز بعد از کاشت نباید ابرو‌ها را شستشو دهید. از روز سوم به بعد نحوه شستن ابرو‌ها باید دقیقاً مطابق با توصیه‌های متخصص باشد. حتی از شوینده‌هایی استفاده کنید که پزشک برای شما تجویز کرده است.
  5. خاراندن ابرو و ماساژ دادن آن نه تنها باعث از بین رفتن فولیکول‌ها می‌شود بلکه از تشکیل دلمه و بهبود زخم‌ها جلوگیری خواهد کرد.
  6. بعد از پیوند ابرو شاهد تشکیل دلمه در محل زخم‌ها خواهید بود. به هیچ عنوان این دلمه‌ها را دستکاری نکرده و اجازه دهید روند درمان به خوبی سپری شود. کندن دلمه‌ها باعث تازه شدن زخم‌ها شده و باید مراقبت را از نو آغاز کنید.
  7. تا وقتی که پزشک توصیه می‌کند در زمان استراحت سر بالاتر از بدن باشد تا از تجمع مایعات در محل پیوند جلوگیری گردد. این مسئله قطعاً بر سرعت ترمیم زخم‌ها نیز تاثیر‌گذار است.
  8. توصیه می‌شود که مدتی از خانه خارج نشوید تا اشعه‌های خورشید به زخم‌ها و فولیکول‌های پیوندی آسیب نزنند. اما در صورتی که مجبور هستید بیرون بروید، حتما از کلاه لبه‌دار استفاده کنید.
  9. بعد از پیوند ابرو حتماً مصرف میوه‌ها و سبزیجات را بیشتر کنید. این مواد غذایی غنی از آنتی‌اکسیدان‌هایی هستند که تاثیر چشمگیری در بهبود زخم‌ها خواهند داشت.
  10. مصرف دخانیات را به مدت تقریباً یک ماه قبل و یک ماه بعد از پیوند ابرو ترک کنید تا هم نیاز فولیکول‌ها به اکسیژن تامین شده و هم قدرت سلول‌های پوستی در ترمیم زخم‌ها حفظ گردد.

راهکار از بین بردن زخم بعد از کاشت ابرو

روش‌ های کاهش زخم ‌ها بعد از کاشت ابرو

برای اینکه شدت زخم‌ ها پس از ایمپلنت ابرو کاهش یابد، چند راهکار وجود دارد که در ادامه معرفی خواهیم کرد:

  1. از متخصص بخواهید روشی را برای شما اجرا کند که کمترین زخم را به جا خواهد گذاشت. جدیدترین روش‌های پیوند ابرو غالباً با دستگاه انجام شده و زخم‌های بسیار ریز و نقطه‌ای به جا خواهد گذاشت که بعد از یک الی دو روز بهبود می‌یابند.
  2. دو هفته قبل از پیوند ابرو، خوردن دارو‌های رقیق‌کننده را کنار بگذارید چرا که احتمال خونریزی در حین و بعد از پیوند ابرو را بیشتر خواهد کرد.
  3. همچنین مصرف مشروبات الکلی نیز باعث رقیق شدن خون خواهد شد. پس به مدت دو هفته نیز این نوشیدنی را ترک کنید. البته مصرف الکل به مدت حداقل دو هفته بعد از کاشت نیز ممنوع است.
  4. در انتخاب متخصص عجولانه رفتار نکنید همانگونه که گفته شد مهارت متخصص نقش بسیار زیادی در تشکیل زخم‌ها پس از پیوند ابرو دارد.
مقاله قبلی
بهترین داروهای تقویتی بعد از کاشت ابروی طبیعی
مقاله بعدی
معرفی مدل ها و روش های کاشت ابروی طبیعی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

مطالب پربازدید