پوسته پوسته شدن سر بعد از کاشت مو

پوسته پوسته شدن سر بعد از کاشت مو
2/5 - (1 امتیاز)

تمامی افرادی که می‌خواهند پیوند مو را انجام دهند باید با عوارض و اتفاقاتی که بعد از کاشت مو برای آن‌ها رخ می‌دهد آشنایی داشته باشند تا بی‌دلیل دچار نگرانی نشده و ناخواسته دست به اقداماتی که باعث آسیب به فولیکول‌های پیوندی می‌گردد، نزنند.

پوسته پوسته شدن سر بعد از کاشت مو یکی از عارضه‌هایی است که بروز می‌کند و اغلب متقاضیان کاشت مو از این بابت ابراز نگرانی کرده و این تصور را دارند که پوست سر آن‌ها دچار آسیب یا حتی بیماری‌های قارچی شده است. در این مطلب با ما همراه باشید تا در مورد علت پوسته شدن سر بعد از پیوند مو توضیحاتی را برای شما ارائه کنیم.

درمان ترک سر بعد از کاشت مو

دلایل پوسته شدن سر بعد از کاشت مو

در تمامی روش‌های پیوند موی طبیعی متخصص باید با تیغ‌های مخصوص شیارهای بسیار کوچکی را بر روی سر در محل پیوند ایجاد کند تا بتواند فولیکول‌ها را در لایه درم که لایه میانی پوست است قرار دهد. به همین دلیل زمانی که پیوند مو به اتمام می‌رسد در روز سوم، شما شاهد پوسته پوسته شدن سر بعد از کاشت مو هستید. این اتفاق به دلیل ترمیم زخم‌ها رخ می‌دهد و در واقع نشان‌دهنده موفقیت‌آمیز بودن کاشت موی طبیعی است.

مطالب بیشتر: کاشت مو در جای زخم

دلایل پوسته شدن سر بعد از کاشت مو

هر زخمی که در پوست ایجاد می‌شود، باید سریع ترمیم گردد. در جریان ترمیم، مایعات بیشتری به سمت زخم‌ها می‌آید و در نتیجه شما شاهد ورم در محل زخم خواهید بود. اکنون این اتفاق در محل کاشت موی سر رخ داده است. در روز سوم این مایعات شروع به تخلیه می‌کنند به دلیل اینکه با اکسیژن واکنش می‌دهند، به همین دلیل باعث خشکی پوست شده و پوست‌های مرده شروع به ریزش می‌کنند.

خشک شدن پوست سر بعد از کاشت مو

از طرف دیگر زخم‌ها نیز به دلیل این که در حال ترمیم هستند در مدت ۱۰ روز، شروع به خشک شدن و ریزش می‌کنند و به همین دلیل شما شاهد پوسته پوسته شدن سر بعد از پیوند مو هستید. توجه داشته باشید اگر شما ذاتا پوست خشکی دارید، میزان پوسته پوسته شدن سر بعد از پیوند مو بسیار بیشتر خواهد داشت و خشکی پوست با شدت بیشتری پیش می‌رود. به همین دلیل چنین افرادی روزانه باید آب بیشتری مصرف ‌نمایند.

مطالب بیشتر: شستن موها بعد از کاشت مو

پاکسازی پوست‌های سر بعد از کاشت مو

آنچه خطرناک است این است که افراد بدون آگاهی نسبت به پاک کردن پوسته‌های سر بعد از پیوند مو اقدام کنند. همین مسأله می‌تواند آسیب جدی را به فولیکول‌ها وارد نماید. به همین دلیل باید آموزش لازم را از متخصص ببینید تا به صورت درست و اصولی پوسته‌ها از روی سر برداشته شوند. قطعاً هر چه پاکسازی بهتر و زودتر انجام ‌گیرد، به نفع سلامت فولیکول‌ها خواهد بود. از طرفی فولیکول‌ها بهتر می‌توانند تنفس کنند و از طرف دیگر محلی برای تجمع گرد و غبار و در نتیجه بروز عفونت وجود نخواهد داشت. برای پاک کردن پوسته‌های سر بعد از ایمپلنت مو باید به صورت زیر عمل کنید:

  1. سه روز صبر نمایید و سپس به سراغ شامپوی مناسب بروید که متخصص برای شما تجویز کرده است. معمولاً برای افرادی که پیوند مو را انجام داده‌اند، شامپو بچه توصیه می‌شود.
  2. زمانی که اولین حمام خود را انجام می‌دهید، مقداری شامپو بچه را بر روی کف دست بریزید تا کف تشکیل شود. اکنون به آرامی کف‌ها را بر روی پوست سر خود قرار دهید. توجه داشته باشید به هیچ عنوان نباید پوست سر را ماساژ دهید و مو‌های خود را چنگ بزنید چون با این کار فولیکول‌ها از بین رفته و یا زاویه کاشت آن‌ها تغییر می‌کند.
  3. از طرف دیگر نباید مستقیم زیر دوش آب بایستید. فشار آب به فولیکول‌ها آسیب وارد می‌کند. باید با یک ظرف به آرامی بر روی سر خود آب بریزید.
  4. دمای آب نباید بسیار بالا یا بسیار پایین باشد. از آب ولرم استفاده نمایید.
  5. در نهایت اگر متخصص برای شما اسپری سالین تجویز کرده است بعد از استحمام آن را بر روی سر خود استفاده کنید.

پاکسازی پوست‌های سر بعد از کاشت مو

راهکار‌های درمان پوسته ‌های سر بعد از پیوند مو

قطعاً همه افراد بعد از کاشت مو باید استحمام داشته باشند تا از این طریق هم پوسته‌های روی سر برطرف شود و هم زخم‌ها ضدعفونی گردند تا خطر عفونت برطرف شود. اما برای درمان پوسته پوسته شدن سر بعد از پیوند مو تنها نباید به حمام اکتفا کرد. بلکه باید راهکار‌های دیگری را نیز انجام دهید که البته این راهکار‌ها باید با تجویز متخصص انجام گیرد. شما سر خود نباید به سراغ چنین روش‌هایی بروید بلکه از متخصص سؤال بپرسید و در صورت تأیید، آن‌ها را اجرا نمایید:

  1. می‌توانید از دارو استفاده کنید ولی تنها مجاز هستید دارو‌هایی را مصرف نمایید که متخصص برای شما تجویز نموده است. در مصرف دارو‌ها نیز دقت داشته باشید که به هیچ عنوان روی سر خود را با انگشت ماساژ ندهید بلکه باید به آرامی دارو‌ها را استفاده نمایید.
  2. استفاده از چای سبز برای شستشوی سر نیز گزینه مناسبی است ولی باز هم تأکید می‌کنیم باید با تأیید متخصص چنین کاری را انجام دهید.
  3. اجازه دهید دو هفته از کاشت مو سپری ‌شود. بعد از آن زمانی که به حمام می‌روید، می‌توانید با آرامش و با سر انگشت‌ها پوست سر را ماساژ دهید تا لایه رویی کنده شده و سلول‌های مرده بریزند. در این صورت سلول‌های زنده سریعا شروع به تکثیر کرده و دیگر خبری از پوسته پوسته شدن سر نخواهد بود.
  4. مایعات بیشتری مصرف کنید. به طور کلی مصرف مایعات مفید مانند آبمیوه‌ها و به خصوص خوردن آب، از یک طرف به تقویت فولیکول‌ها کمک کرده و باعث می‌شود که بنیه آن‌ها قوی‌تر گردد و از طرف دیگر از خشکی پوست جلوگیری می‌کند. همانگونه که گفتیم یکی از مهمترین عوامل پوسته پوسته شدن سر بعد از کاشت مو، خشک شدن و کم آب شدن پوست سر است که باعث می‌شود سر پوسته پوسته شده و دچار ریزش شود. بنابراین باید حداقل دو هفته اول بعد از پیوند مو، آب بیشتری را در طول روز مصرف کنید تا پوست رطوبت خود را به دست آورده و عارضه پوسته شدن سر بعد از پیوند مو هر چه زودتر برطرف گردد.

مطالب بیشتر: شوره پس از کاشت مو

ریزش مو همراه با پوسته شدن سر بعد از کاشت مو

ریزش مو همراه با پوسته شدن سر بعد از کاشت مو

نکته‌ای که لازم است همه متقاضیان پیوند مو بدانند این است که به محض برطرف شدن عارضه پوسته شدن سر بعد از کاشت مو و ریزش این پوسته‌ها، ریزش مو‌های پیوند آغاز می‌شود. این موضوع برای کسانی که اطلاعات کافی در مورد روند درمان پیوند ندارند نگران‌کننده است چون قطعاً به این نتیجه می‌رسند که فولیکول‌ها مرده و در نتیجه پیوند مو شکست خورده است. در صورتی که اینگونه نیست. ریزش مو‌های پیوندی در واقع نشان‌دهنده موفقیت کاشت مو است.

مو‌های پیوندی می‌ریزند تا فولیکول‌هایی که در پوست سر قرار دارند، با قدرت بیشتری رشد کرده و مو‌های جدیدی را ایجاد نمایند. پس اصلاً نگران نباشید و اجازه دهید روند درمان پیش برود. معمولاً ریزش مو‌ها ۳ تا ۴ ماه طول کشیده و فولیکول‌ها در این مدت در فاز استراحت قرار دارند. بعد از آن مجدداً رشد خود را آغاز خواهند کرد.

مطالب بیشتر: رژیم غذایی پس از کاشت مو – غذاهایی که باید از آنها اجتناب کنید

مقاله قبلی
کاشت مو در جای زخم و بخیه امکان پذیر است؟ پوشاندن اسکار با پیوند مو
مقاله بعدی
مشاوره کاشت مو رایگان (تلفنی و آنلاین) با کارشناسان زیبایی

1 دیدگاه. دیدگاه تازه ای بنویسید

  • سلام
    یک درمان کارامد بابت پوسته پوسته شدن کف سر خدمت دوستان عزیزم معرفی میکنم:
    توضیح اینکه من سالها کف سرم پوسته پوسته میشد و پوسته های بزرگ کنده میشد بهمراه خارش و کمی التهاب کف سر داشتم و کل سرم پر از شوره های درشت میشد و کل زندگیم رو ریخته بود بهم.
    هرنوع شامپو و هردکتری که بگین رفته بودم متاسفانه درمان ها همش موقتی بود مثلا یکی دو هفته بهتر میشد اما چون پوست سرم به اون شامپو یا اون مواد عادت میکرد اثرش دیگه از بین میرفت و دوباره بدتر میشد و مجبور میشدم دوباره یه راه دیگه رو امتحان کنم. تا اینکه بصورت کاملا اتفاقی البته قطعا که خاست خدا بوده یه راهی رو پیدا کردم و الان نزدیک ده ساله که سرم پوسته نداره و مایل هستم این روش رو به اشتراک بزارم:
    ” این درمان فقط با شامپو بچه فیروز و پماد بتامتازون هست.”
    روش: به هیچ عنوان هرگز صابون به کف سرتون نزنین و شامپو بچه فیروز تهیه کنین (این شامپو ph خنثی داره) و با این شامپو سرتون رو چندین بار بشورین تا جایی که وختی شامپو میزنین سریع کف کنه که مطمین میشیم کف سر کاملا تمیز شده (البته طی حموم میتونین چند بار بشورین و اخرین بار رو نگه دارین برای وختی که میخاین از حموم دربیاین)
    پماد بتامتازون 5 درصد تهیه کنین و رنگ پماد حتما بدون رنگ باشه یعنی به رنگ نارنجی و اینا نباشه
    وختی حمومتون تموم شد و اخرین بار شامپو زدین قبل اینکه از حموم دربیاین یه مقداری از پماد رو به نوک انگشتاتون بزنین و بمالین به همه جای کف سرتون و بعد سرتون رو زیر دوش آب گرم یه دقیقه ماساژ بدین تا همه جاش چرب بشه. بعد دیگه از حموم دربیاین و با حوله خشک کنین و بعدش سشوار بزنین. نه اثری از چربی پماد روی پوست سرتون خواهید دید و نه اثری از پوسته پوسته و همچنین رنگ پوست سر از حالت قرمزی و التهاب درمیاد و کاملا نرمال میشه.
    البته بسته به اینکه کف سرتون چقدر شدید هست ممکنه بعد از دو یا سه بار تکرار این عمل بهبودی کامل رو مشاهده کنین.
    نکته ای که حائز اهمیت است اینه که پماد بتامتازون خاصیت خورندگی داره و نباید روزانه استفاده بشه و حداقل 2 یا 3 روز باید فاصله بیوفته.
    بعد از اینکه کف سرتون کاملا بهبودی پیدا کرد هربار که این کار رو انجام میدین تا 5 روز یا 6 روز اثری از پوسته روی سرتون نخواهد بود اما وختی این مدت بیشتر بشه دوباره پوسته ها شروع میکنن به وجود اومدن. برای همین شما هربار که حموم میرین این کار رو باید انجام بدین و یه عادت بشه براتون تا هیچوخ اثری از پوسته و التهاب روی سرتون نباشه. (فقط اگه هر روز حموم میکنین یک درمیان این کارو انجام بدین). ان شاالله که مفید بوده باشه براتون.

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

مطالب پربازدید