فهرست این مطلب
- 1 آیا امکان کاشت مو بدون تراشیدن سر وجود دارد؟
- 2 روش های کاشت مو بدون تراشیدن ناحیه گیرنده
- 3 مزایای کاشت مو بدون تراشیدن سر
- 4 معایب کاشت مو بدون تراشیدن موی سر
- 5 کاندید مناسب کاشت مو بدون تراشیدن سر
- 6 راهکارهایی جهت جلوگیری از تراشیدن سر در کاشت مو
- 7 هزینه کاشت مو بدون تراشیدن سر
- 8 چگونگی کاشت مو بدون تراشیدن سر
- 9 آیا برای کاشت مو باید کچل کرد؟
- 10 کاشت مو زنان بدون تراشیدن سر
کاشت طبیعی مو یکی از بهترین راهکارها برای درمان کمپشتی موی سر و حتی طاسی سر است. علیرغم نتیجه بسیار خوبی که این متد زیبایی به دنبال دارد اما اغلب افراد به ویژه آقایان از این موضوع نگران هستند که در زمان کاشت ، لازم است موی سر به طور کامل تراشیده شود. قطعاً چنین شرایطی برای هیچکس خوشایند نیست چرا که تقریباً چندین ماه طول میکشد تا دوباره موی سر رشد کند.
از سوی دیگر زمانی که سر کاملاً تراشیده میشود جای زخمهای ناشی از پیوند بر روی آن پیدا بوده و این موضوع باعث میشود که بر شرایط روحی فرد و حتی اطرافیان نیز تاثیر بگذارد. اما لازم است بدانید که خوشبختانه امکان کاشت مو بدون تراشیدن موی سر وجود دارد.
حتما برای شما جالب خواهد بود که چگونه میتوان بدون تراشیدن سر، پیوند طبیعی مو را انجام داد؟ در این مقاله متخصصان پایگاه مارال سلامت ایرانیان اطلاعات لازم را در اختیار شما قرار میدهند تا با آسودگی خیال بتوانید برای انجام پیوند طبیعی مو بدون تراشیدن سر اقدام نمایید.
آیا امکان کاشت مو بدون تراشیدن سر وجود دارد؟
تصور همه مراجعهکنندگان این است که برای پیوند طبیعی مو حتماً باید ابتدا بانک و محل پیوند مو به طور کاملترشیده شوند در صورتی که لازم است بدانید امکان کاشت مو بدون کچلی نیز وجود دارد. به طور کلی زمانی که متخصص دست به کار میشود ممکن است تنها اقدام به تراشیدن بانک مو کند. در واقع بحث تراشیدن سر در زمان کاشت مو مسئلهای است که توسط متخصص و براساس روش انتخابی تشخیص داده میشود. ممکن است در بعضی از این روشها لازم باشد هر دو منطقه پیوند و بانک مو تراشیده شوند اما روشهایی نیز وجود دارند که تنها با کوتاه کردن موی سر مشکل را حل خواهند کرد. در ادامه مقاله به بررسی روش های پیوند موی طبیعی بدون تراشیدن سر خواهیم پرداخت.
روش های کاشت مو بدون تراشیدن ناحیه گیرنده
همانگونه که میدانید متدهای مختلفی برای درمان طاسی سر از طریق پیوند گرافت مو وجود دارد. زمانی که به متخصص مراجعه میکنید ابتدا باید شدت طاسی سر و دلیل ریزش مو مشخص شود تا از این طریق بتوان روش مناسب کاشت را برای شما اجرا نمود. اما اگر شما اصرار دارید که ایمپلنت مو بدون تراشیدن سر انجام شود حتماً باید درخواست خود را با متخصص در میان بگذارید تا حتیالمقدور پیوند مو از این طریق برای شما اجرا گردد. به طور کلی دو روش کاشت طبیعی مو بدون تراشیدن موی سر وجود دارد که در ادامه به بررسی آنها خواهیم پرداخت:
کاشت مو به روش FIT بدون تراشیدن سر
پیوند طبیعی مو به روش FIT یکی از قدیمیترین و ابتداییترین روشهای ایمپلنت مو نام دارد که هنوز هم در کلینیکهای زیبایی مورد استقبال قرار میگیرد. زمانی که متخصص تصمیم دارد این روش را برای شما اجرا کند میتوانید از او بخواهید که این متد را بدون تراشیدن موی سر انجام دهد. در نتیجه تنها کافی است که موی خود را کوتاه کنید تا متخصص در زمان برداشت فولیکول با پانچهای دستی دچار مشکل نشود.
کاشت مو به روش DHI بدون تراشیدن سر
یکی از جدیدترین و مدرنترین روشهای ایمپلنت طبیعی مو، روش DHI نام دارند که در واقع میتوان آن را تکنیک پیشرفته در روش میکروگرافت نامید. در این روش برای اجرای کار از یک دستگاه قلم مانند برای استخراج فولیکول استفاده میشود. فولیکولهای برداشته شده در داخل دستگاه باقی میمانند تا سریعاً به محل پیوند منتقل شوند. برای اجرای این روش نیز نیازی به تراشیدن موی سر نبوده و تنها کوتاه کردن مو کفایت میکند.
کاشت مو بدون تراشیدن موی سر | ||
روشهای پیوند مو بدون تراشیدن سر |
با دو روش FIT و DHI میتوان بدون نیاز به تراشیدن سر، پیوند مو را انجام داد. | |
مزیت پیوند مو بدون تراشیدن |
|
|
هزینه کاشت مو بدون کوتاهی |
قطعا چون این روش به ظرافت بیشتری نیاز داشته و وقتگیرتر است، هزینه بیشتری خواهد داشت. | |
معایب کاشت مو بدون تراشیدن سر |
|
مزایای کاشت مو بدون تراشیدن سر
- مهمترین مزیت ایمپلنت مو بدون تراشیدن موی سر این است که محل زخمها هر چند جزئی، مشخص نبوده و این موضوع شما و اطرافیان را آزار نمیدهد.
- از سوی دیگر کسی متوجه نمیشود که شما برای پیوند مو اقدام کردهاید چرا که هیچ اثری از تراشیدن موی سر مشاهده نمیشود.
- با توجه به اینکه در زمان پیوند تنها بخشی از موهای سر کوتاه شده و از تراشیدن مو خودداری شده است، در نتیجه در مدت زمان کوتاه شاهد رشد موهای قبلی خود هستید که جای زخمها را پوشش خواهد داد. این مسئله زمانی اهمیت پیدا میکند که بنا به دلایلی در محل زخمها به ویژه در قسمت بانک مو، اسکار تشکیل شده باشد. در نتیجه رشد سریع مو به پنهان شدن محل زخم کمک خواهد کرد.
- با توجه به اینکه بعد از ایمپلنت طبیعی مو ممکن است که دلمههایی در محل زخمها تشکیل شود، کاشت مو بدون تراشیدن سر کمک میکند که این دلمهها در زیر موها پنهان شده و آزاردهنده نباشند.
معایب کاشت مو بدون تراشیدن موی سر
- اولین و مهمترین عیب ایمپلنت موی طبیعی بدون تراشیدن سر این است که ممکن است متخصص در زمان اجرای کار دچار خطا شود. در واقع با توجه به اینکه بانک مو به طور کامل تراشیده نمیشود، استخراج فولیکول کمی سخت شده و به دقت بسیار بالایی نیاز دارد. به همین دلیل اگر میخواهید پیوند مو بدون تراشیدن سر انجام شود حتماً باید به متخصصی مراجعه کنید که سابقه انجام چنین کاری را داشته باشد.
- قطعاً کاشت طبیعی مو بدون تراشیدن سر با سرعت پایینتری انجام میگیرد چرا که متخصص باید دقت بیشتری را برای استخراج فولیکول به خرج دهد به همین دلیل شاید تنها در یک جلسه نتوان محل پیوند را به تراکم ایدهآل رساند و نیاز باشد این پروسه در جلسه بعدی نیز تکرار گردد.
- با توجه به اینکه سختی کار در کاشت مو بدون تراشیدن سر بسیار بالا رفته و زمان کاشت طولانی میشود، قطعاً متخصص و کلینیک مورد نظر هزینه بیشتری را از شما دریافت خواهند کرد.
کاندید مناسب کاشت مو بدون تراشیدن سر
به طور کلی برای انجام پیوند طبیع یمو باید هر فرد شرایط لازم برای انجام این متد زیبایی را داشته باشد. به همین دلیل است که قبل از شروع به کار باید در جلسه مشاوره کاشت مو با متخصص شرکت کنید تا وضعیت سلامت عمومی بدن، دلیل ریزش مو و همچنین انگیزه شما برای انجام پیوند مشخص شود تا در نهایت بتوان تصمیم درستی را اتخاذ نمود. در صورتی که میخواهید کاشت مو بدون تراشیدن سر را انجام دهید باید صلاحیت استفاده از دو روش اف آی تی و DHI را داشته باشید.
با توجه به اینکه این روش از پیوند مو سختی زیادی داشته و متخصص باید زمان طولانی را برای کار مصرف کند بنابراین اولویت پیوند طبیعی مو بدون تراشیدن موی سر با کسانی است که به دلیل ماهیت شغلی خود مجبور هستند از تراشیدن موی سر جلوگیری نمایند. بنابراین لازم است که حتما در جلسه مشاوره در مورد محدودیتهای کاری و یا زندگی خود صحبت کنید تا در صورت امکان ایمپلنت مو بدون تراشیدن سر برای شما انجام شود. همچنین افرادی که تنها از کمپشتی موی سر خود نگران هستند، گزینه مناسبی برای انجام پیوند مو بدون تراشیدن مو خواهند بود.
راهکارهایی جهت جلوگیری از تراشیدن سر در کاشت مو
برای اینکه از تراشیدن سر در زمان پیوند طبیعی مو جلوگیری شده و در نتیجه فرد مراجعهکننده با خیال آسوده بتواند این متد زیبایی را انجام دهد چند راهکار پیشنهاد میشود:
- متخصص میتواند تنها بخش کوچکی از بانک مو که قرار است فولیکول از آنجا برداشته شود را بتراشد.
- حتماً لازم است که موی سر در محل بانک مو به اندازه کافی کوتاه شود تا استخراج فولیکول دچار خطا و مشکل نگردد.
- اگر تنها بخشی از سر دچار کمپشتی و طاسی شده است میتوانید از متخصص بخواهید که تنها همان قسمت را بتراشد و از تراشیدن کل سر خودداری نماید.
هزینه کاشت مو بدون تراشیدن سر
جالب است بدانید اغلب آقایانی که برای کاشت مو اقدام میکنند در جلسه مشاوره از متخصص خود میخواهند حتیالمقدور این متد زیبایی را بدون تراشیدن سر انجام دهد. دلیل این اصرار مراجعهکنندگان، به طور کامل در این مقاله توضیح داده شد. اما یکی از موارد بسیار مهم که لازم میدانیم پیرامون آن صحبت کنیم، موضوع هزینه پیوند مو بدون تراشیدن سر است.
به طور کلی تعداد گرافت مورد نیاز، شدت طاسی سر، نوع روش انتخابی توسط متخصص و تجهیزات مورد استفاده، پزشک انتخابی و همچنین کلینیک مد نظر برای انجام ایمپلنت مو، بر هزینه نهایی پیوند تأثیر خواهند گذاشت اما نکته لازم به ذکر این است که قیمت کاشت مو بدون تراشیدن سر نسبت به سایر روشهای ایمپلنت مو، کمی بیشتر خواهد بود چرا که نیاز به دقت بیشتری برای این منظور بوده و از طرف دیگر متخصص در انتخاب روش کار دچار محدودیت است.
برای مثال روش میکروگرافت به دلیل اینکه به تکنولوژیهای مدرن مجهز است، سرعت و دقت کار را بالا میبرد اما قطعاً هزینه پیوند مو با این روش بیشتر خواهد شد. به همین دلیل است که مشاوران کلینیک و یا شخص متخصص در جلسهای که قبل از کاشت مو برگزار میشود، پیرامون هزینه ایمپلنت مو بدون تراشیدن سر نیز با شما صحبت خواهند کرد چرا که شما باید براساس بودجهای که برای این منظور در نظر گرفتهایدتصمیم خود را بر این روش از ایمپلنت مو قطعی نمایید.
چگونگی کاشت مو بدون تراشیدن سر
تفاوتی نمیکند که شما قرار است کدام یک از متدهای زیبایی را برای خود انجام دهید. آنچه که اهمیت دارد این است که قبل از مراجعه به کلینیک، اطلاعات کلی در مورد متد زیبایی مد نظر خود داشته باشید. برای مثال اگر شما بنا به توصیه دوستان و آشنایان تصمیم گرفتهاید کاشت مو بدون تراشیدن سر را انجام دهید بهتر است با نحوه انجام این پروسه آشنا شوید:
- در ابتدا متخصص باید وضعیت بانک موی شما را بررسی کرده و مطمئن شود که این امکان برای شما وجود دارد یا خیر.
- سپس اعمال بیحسی موضعی در ناحیه بانک مو و ناحیه پیوند مو انجام میگیرد تا در حین کار دردی نداشته باشید.
- روش استخراج فولیکول و کاشت آن، براساس روش پیوند مو انتخاب خواهند شد.
- بعد از اینکه فولیکولها از بانک مو برداشته شدند باید آمادهسازی بر روی آنها انجام گرفته و سپس به محل پیوند منتقل شوند.
- متخصص ابتدا اقدام به کاشت فولیکول در خط رویش مو میکند چرا که تنظیم زاویه کاشت و عمق کاشت فولیکول، تأثیر بسیار زیادی بر زنده ماندن آنها و در نهایت طبیعی به نظر رسیدن نتیجه کار خواهد داشت.
- بعد از اینکه کاشت مو بدون تراشیدن سر به اتمام رسید متخصص اقدامات جانبی بعدی همانند پانسمان را انجام داده و شما بدون اینکه نیاز به بستری شدن باشد میتوانید به خانه برگردید.
آیا برای کاشت مو باید کچل کرد؟
خیر، لازم نیست برای کاشت مو کاملاً کچل باشید. در واقع، تا زمانی که موی اهداکننده کافی برای برداشت برای کاشت وجود داشته باشد، میتوان روی افرادی که میزان قابل توجهی ریزش یا نازک شدن مو دارند، انجام داد.
در طی کاشت مو، فولیکولهای مو معمولاً از پشت یا کنارههای سر برداشته میشوند، جایی که موها در برابر طاسی مقاومت بیشتری دارند و سپس به قسمتهای طاس یا نازکتر سر پیوند میزنند. موهای اهدا کننده با دقت انتخاب و برداشت می شوند تا از بهترین نتایج ممکن و کمترین جای زخم اطمینان حاصل شود.
با این حال، توجه به این نکته ضروری است که کاشت مو ممکن است برای همه مناسب نباشد و بهترین اقدام به الگوی منحصر به فرد ریزش مو و اهداف فرد بستگی دارد. همیشه توصیه می شود برای تعیین بهترین برنامه درمانی برای نیازهای فردی خود با یک جراح مجرب و مجرب ترمیم مو مشورت کنید.
کاشت مو زنان بدون تراشیدن سر
این امکان برای خانم ها وجود دارد که بدون نیاز به تراشیدن کل سر خود، پیوند گرافت مو انجام دهند. تکنیکهای کاشت مو در طول سالها تکامل یافتهاند و بسیاری از جراحان اکنون گزینههایی را ارائه میدهند که امکان ترمیم مو به صورت محتاطانهتر و طبیعیتر را فراهم میکنند.
یکی از تکنیکهایی که معمولاً برای زنان استفاده میشود، روش «استخراج واحد فولیکولی» (FUE) نامیده میشود. این تکنیک شامل برداشتن تک تک فولیکولهای مو از ناحیه اهداکننده پوست سر، معمولاً در پشت یا کنارههای سر، با استفاده از یک ابزار پانچ کوچک است. سپس فولیکول های استخراج شده به نواحی نازک یا طاسی پوست سر پیوند می زنند.
بر خلاف روش سنتی که شامل برداشتن یک نوار بزرگ از پوست سر از پشت سر و سپس تشریح آن به فولیکولهای منفرد است، روش FUE کمترین جای زخم را بر جای میگذارد و زمان بهبودی سریعتری را ممکن میسازد. همچنین امکان رویکرد دقیق تر و هدفمند تر برای ترمیم مو را فراهم می کند، که می تواند به ویژه برای زنانی که ممکن است الگوهای ریزش موی پراکنده تری داشته باشند مفید باشد.
توجه به این نکته ضروری است که کاشت مو ممکن است برای همه مناسب نباشد و بهترین اقدام به الگوی منحصر به فرد ریزش مو و اهداف فرد بستگی دارد. همیشه توصیه می شود برای تعیین بهترین برنامه درمانی برای نیازهای فردی خود با یک جراح مجرب ترمیم مو مشورت کنید.
آیا خانم ها برای کاشت مو باید کچل کنند؟
یکی از سؤالهای متداول متقاضیان کاشت مو جلوی سر این است که آیا برای کاشتن موی طبیعی نیازی به کچل کردن خواهد بود یا خیر. در بسیاری از موارد برای این راهکار درمانی نیازی برای تراشیدن کل سر وجود نخواهد داشت. خوشبختانه با تکنیکهای مدرن پیوند مو، در بسیاری از موارد نیازی به تراشیدن کل سر نیست.
نکته شایانذکر این است که هر یک از روشهای کاشت گرافت مو دارای مراحل مختلفی هستند. در برخی از روشهای پیوند مو تنها نیاز به تراشیدن ناحیه برداشت مو وجود خواهد داشت؛ این در حالی است که در برخی تکنیکها الزامی برای تراشیدن ناحیه برداشت نیز وجود نخواهد داشت. البته انتخاب نوع تکنیک کاشت گرافت مو بر عهده پزشک معالج خواهد بود.
به طور کلی، باید توجه داشته باشید که چنانچه وسعت طاسی سر زیاد باشد و نیاز به تعداد بالایی از گرافتهای مو وجود داشته باشد، احتمال نیاز به تراشیدن کل سر وجود خواهد داشت. چنانچه وسعت ناحیه درمان فرد زیبا جو کم باشد میتوان بدون تراشیدن سر وی، اقدام به درمان نمود.
کاشت مو در زنان بدون بانک مو امکان پذیر است؟
کاشتن مو روشی درمانی است که میتواند به بازیابی مو در مناطقی که مو نازک شده یا از بین رفته کمک کند. با کمک روی کار آمدن تکنیکهای مدرن کاشت مو، امروزه این شیوههای درمانی را میتوان برای درجات مختلف ریزش مو به کار گرفت. یکی از ویژگیهای شیوههای مدرن کاشت گرافت مو، امکان انجام آنها برای افرادی است که در ناحیه سر فاقد بانک موی مناسب هستند.
پیوند طبیعی مو برای بانوانی فاقد بانک مو در ناحیه پشت سر امکان پذیر است. معمولاً در خانمها، فولیکولهای موردنیاز از نواحی پشت و دو طرف سر برداشت میشوند؛ اما چنانچه فرد متقاضی فاقد بانک موی مناسب در ناحیه سر باشد، موهایی که برای کاشتن استفاده میشوند، از مناطق دیگری از سر یا بدن برداشت میشوند.
روش BHT (کاشت مو از موهای بدن) یکی از تکنیکهای مدرن درمان ریزش مو است که در طی آن فولیکولهای موردنیاز از نواحی مختلف بدن تأمین میگردند. دوره نقاهت این شیوه درمانی کمی طولانیتر از سایر روشهای پیوند موی طبیعی است؛ اما چنانچه نکات مراقبتی قبل و بعد از کاشت بهدقت دنبال شوند، نتایج درمانی مؤثر و باکیفیتی برای فرد زیبا جو متصور خواهد شد.