فهرست این مطلب
آیا کاشت مو با موهای بدن امکان پذیر است؟ برای آن دسته از افرادی که دچار ریزش شدید مو و در نتیجه طاسی سر شدهاند و با کمک روشهایی همانند استفاده از دارو، مزوتراپی و یا حتی پی آر پی نتوانستهاند این مشکل را برطرف کرده و تراکم قبلی موی سر را به دست بیاورند، پیوند موی طبیعی بهترین راهکارها خواهد بود. اما شرط اساسی برای اجرای این متد زیبایی، داشتن بانک موی قوی است. بهترین بانک مو، قسمت پشت سر است.
متاسفانه در بعضی از افراد به دلیل اینکه طاسی سر پیشروی کرده است، پشت سر تراکم موی مناسب را ندارد و همین موضوع یک محدودیت بزرگ به حساب میآید. در چنین زمانهایی است که کاشت مو با موهای بدن به کمک این دسته از افراد خواهد آمد. حتما این سؤال برای شما به وجود آمده است آیا میتوان مو را از موهای بدن پیوند زد؟ در ادامه مطلب این سؤال را پاسخ میدهیم.
مرحله به مرحله کاشت مو با استفاده از موی زیربغل و بدن
مسلماً بهترین بانک مو، در قسمت پشت سر قرار دارد چون هم بعد از پیوند، موهای سر کاملاً یکدست و یکنواخت خواهد شد و هم اینکه موهای پشت سر فشار زیادی را در زمان خواب تحمل میکنند بنابراین فولیکولهای قویتری دارند و شانس رسیدن به یک نتیجه ایدهآل، بسیار بالا خواهد بود. اما اگر این قسمت از سر نتواند جوابگوی تعداد فولیکول مورد نیاز برای درمان کم پشتی یا طاسی سر باشد، متخصص به استفاده از موی بدن برای کاشت مو خواهد رفت. مراحل کاشت مو از بدن عبارتند از:
-
انتخاب بهترین کلینیک و متخصص در زمینه پیوند مو
در اولین قدم شما باید به اندازه کافی تحقیق کنید تا کلینیکی را بیابید که در کنار ارائه خدمات درمانی مناسب، تحت نظر کادر درمان و متخصصان حرفهای مدیریت شود. فرآیند پیوند مو با موهای بدن حساستر است چون متخصص باید بداند که به سراغ کدام یک از قسمتهای بدن برود و فولیکولها را از آنجا برداشت کند. برای مثال کاشت مو از ریش به سر یکی از رایجترین روشهایی است که برای پیوند مو با موهای بدن اجرا میشود. برای آشنایی به لیست کامل کلینیک های کاشت مو تهران کلیک کنید.
-
شرکت در جلسه مشاوره
در مرحله بعد فرد متقاضی باید در جلسه مشاوره کاشت مو شرکت کرده، تمام عکسبرداریها، تستها و آزمایشات لازم را انجام دهد تا متخصص در کنار بررسی وضعیت سلامت بدن، بتواند براساس قدرت بانک موی بدن یک روش مناسب برای او را انتخاب کند.
-
انتخاب بانک موی مناسب
متخصص برای کاشت موی بدن روی سر گزینههای زیادی در پیش رو دارد. برای مثال کاشت مو از ریش به سر و پیوند مو با استفاده از موهای قفسه سینه از جمله گزینههایی هستند که در پیش روی متخصص قرار دارد. اما اینکه کدام یک از بانک موهای نامبرده را انتخاب کند به روش انتخاب شده برای کاشت و تعداد فولیکولهای مورد نیاز بستگی دارد. متخصص در اولین قدم به سراغ موی ریش میرود چون شباهت موی ریش به موهای سر بسیار بیشتر است و در مراحل بعدی بانک موی قسمتهای دیگر همانند قفسه سینه را انتخاب خواهد کرد.
-
اعمال بیحسی
زمانی که قرار است پیوند موی سر با موی بدن انجام گیرد باید هم محل بانک مو و هم محل پیوند بیحس شوند تا در حین کاشت دردی نداشته باشید.
-
پانسمان محل پیوند در پایان کار
در نهایت باید محل پیوند پانسمان گردد. البته این بانداژ به گونهای نیست که به فولیکولها فشار وارد کند بلکه برای جلوگیری از عفونت زخمها لازم است و باید چند روزی این بانداژ را عوض کنید تا خطر آلودگی، برطرف شود.
آیا کاشت مو از موهای بدن امکان پذیر است؟
در پاسخ به این سؤال که آیا میتوان مو را از موهای بدن پیوند زد باید بگوییم که متخصص در تشخیص نوع بانک مو باید چند عامل را در نظر بگیرد. برای مثال:
- باید شدت طاسی سر شما را بررسی کند تا تشخیص دهد که بانک موی پشت سر میتواند تعداد فولیکولهای مورد نیاز برای پیوند را فراهم کند یا خیر.
- از طرف دیگر باید وضعیت سلامت بانک موی پشت سر نیز کنترل شد. گاهی اوقات پشت سر دچار بیماریهای پوستی شده و نمیتوان فولیکول را از این قسمت را برداشت کرد. بنابراین متخصص در چنین شرایطی راهی جز کاشت مو با استفاده از موهای بدن نخواهد داشت.
در روش پیوند مو BHT میتوان از نواحی مختلف بدن مانند سینه و پشت فرآیند برداشت مو را انجام داد. این روش عموما برای آن دسته از داوطلبانی کاربرد دارد که در ناحیه پشت سر فاقد بانک موی مناسب هستند. این تکنیک به عنوان یکی از شیوههای کاشت مو شناخته میشود.
نحوه برداشت مو از بدن برای کاشت مو
روش برداشت فولیکول از بدن جهت پیوند مو دقیقاً شبیه زمانی است که متخصص میخواهد از قسمت پشت سر فولیکولها را استخراج کند. یعنی روند اجرای این دو شبیه به یکدیگر هستند اما آنچه باعث تفاوت در پیوند مو با موی سر و کاشت مو با موی بدن میشود، نوع بانک موی مورد استفاده است.
متخصصان میتوانند از روشهای مختلف برای برداشت فولیکول مو از بدن برای کاشت مو استفاده کنند ولی معمولاً روش اف آی تی که برداشت با استفاده از پانچهای دستی است، یکی از رایجترین راههای پیوند مو است که در کلینیکها مورد استفاده قرار میگیرند.
کاشت مو از ناحیه تناسلی امکان پذیر است؟
کاشت مو با استفاده از موهای اندام تناسلی اصلاً امکانپذیر نیست چون موهایی که در این قسمت رشد میکنند ضخیم و مجعد هستند و در نتیجه برای پیوند مو مناسب نخواهند بود. اگر متخصص از این موهای این قسمت استفاده کند، موهای سر اصلاً طبیعی به نظر نخواهد رسید.
تفاوت نتیجه کاشت مو با موی سر و موی بدن
- مهمترین تفاوت بین نتیجه کاشت مو با موی سر و موی بدن، از نظر کیفیت موهای پیوندی است. اگر متخصص بتواند از بانک موی پشت سر استفاده کند موهای پیوندی شبیه موهای طبیعی سر شده و کیفیت بسیار عالی دارد ولی موهای بدن کیفیت پایینتری دارند. به خصوص اگر قرار باشد از قسمتهایی مانند بازو، ران، ساق پا و شکم استفاده کند، کیفیت موهای پیوند بسیار پایینتر خواهد شد. چون این موها ضخیمتر هستند. بنابراین موهای سر بعد از پیوند بسیار ضخیم به نظر میرسند.
- از طرف دیگر اگر قسمت کاشت مو جلوی سر انجام شود، هر کسی که موهای شما را مشاهده کند، متوجه حتی تفاوت رنگ در قسمت جلوی سر و پشت سر شما خواهد شد چون حتی رنگ موهای بدن با موهای سر متفاوت است.
- همچنین تعداد فولیکولهای مو در هر گرأفت موی سر دو تا سه برابر تعداد فولیکولهای است که در هر گرأفت موی بدن وجود دارد. یعنی اگر قرار باشد متخصص به سراغ کاشت مو با موی بدن برود، باید تعداد گرأفت بیشتری را استخراج نماید.
- تفاوت مهمتر بین موهای سر و موی بدن، از نظر چرخه رشد است و همین باعث میشود که نتیجه نهایی کاشت مو با موی بدن نسبت به کاشت مو با موی سر، تفاوت داشته باشد.
موی کدام نواحی بدن برای کاشت مو مناسب است؟
اگر قرار باشد متخصص به سراغ موهای بدن جهت کاشت موی بدن روی سر برود، به ترتیب از بانک موهای زیر استفاده میکند:
- ریش
- قفسه سینه
- کمر
- شکم و اطراف ناف
انتخاب هر یک از این قسمتها به تعداد فولیکول مورد نیاز برای پیوند مو بستگی دارد. از آنجایی که تعداد فولیکولها در هر گرافت از موهای بدن پایین است بنابراین شاید لازم باشد متخصص از چند قسمت بدن فولیکول برداشت کند تا بتواند نتیجه عالی را برای شما به ارمغان بیاورد. لازم است این نکته را بیان کنیم که کاشت مو از زیر بغل ممکن نیست چون موهای این قسمت همانند موهای اندام تناسلی ضخیم، مجعد و بسیار تیره هستند و ظاهر طبیعی موها را از بین خواهند برد.
2 دیدگاه. دیدگاه تازه ای بنویسید
سلام.آیا برای پرپشت کردن محل کاشته شده قبلی امکان استفاده ار موی سینه وشکم و….میباشد .متاسفانه در شیراز تمامی کلینیک ها این امر را عملی نمیدانند( به دلیل ریزش موهای کاشته شده ظرف دو سه سال بعد از کاشت).لطفا اگه امکان پرپشت کردن محل کاشت با موی سینه وجود دارد مزید تشکر وامتنان خواهد بود راهنمایی نمایید .با تشکر
سلام وقت بخیر
موهای سینه و شکم از نوع موهای آندروژنیک هستند، به این معنی که تحت تأثیر هورمون تستوسترون قرار می گیرند. این هورمون باعث می شود که فولیکول های مو در این نواحی کوچکتر و نازک تر شوند و در نهایت منجر به ریزش مو شود. موهای زیر چانه از نوع موهای غیر آندروژنیک هستند، به این معنی که تحت تأثیر تستوسترون قرار نمی گیرند. بنابراین، احتمال ریزش این موها کمتر است. به همین دلیل برخی از پزشکان در صورتی که فرد از بانک موی ضعیف برخوردار باشد از ناحیه ریش برای کاشت کمک میگیرند.