کاشت مو بدون درد و خونریزی با دستگاه یک جلسه

کاشت مو بدون جراحی
2/5 - (2 امتیاز)

در میان روش‌های کاشت مو تنها روش اف یو تی است که با جراحی پیش می‌رود. برای اجرای این روش متخصص یک نوار باریک از پوست قسمت پشت سر را برمی‌دارد و فولیکول‌های موجود در این نوار را زیر میکروسکوپ جدا می‌کند.

پس از برداشتن این نوار باید زخم ایجاد شده بخیه‌زده شود تا خونریزی متوقف گردد. اما در سایر روش‌های پیوند مو نیازی به جراحی نیست و به همین دلیل اغلب متقاضیان دوست دارند کاشت مو بدون جراحی را انجام دهند چون وقتی زخمی ایجاد نشود دوره نقاهت برای آن‌ها کوتاه‌تر شده، خطر عفونت وجود ندارد و از طرف دیگر خطر تشکیل اسکار آن‌ها را تهدید نمی‌کند. به خصوص اگر پوست سر شما کشسانی کافی را ندارد یا به دلیل شرایط کاری مجبور هستید ساعت‌ها در معرض شرایط محیطی قرار گیرید، کاشت طبیعی مو بدون جراحی مناسب‌تر خواهد بود.

مزایا و معایب کاشت مو با دستگاه اتوماتیک بدون جراحی

مهمترین مزایای پیوند مو بدون جراحی عبارتند از:

  1. زخم عمیقی بر روی پوست سر ایجاد نمی‌شود .پس خطر خونریزی، عفونت و اسکار وجود ندارد.
  2. دوره نقاهت شما کوتاه‌تر خواهد بود.
  3. احتمال آسیب به فولیکول‌ها بسیار کاهش یافته و در نتیجه بهتر می‌توانید به یک نتیجه ‌ایده‌آل برسید.
  4. کاشت مو بدون جراحی برای کسانی که پوست سفت و غیر منعطفی دارند بسیار مناسب است.
  5. در برخی روش‌های کاشت مو بدون جراحی امکان استفاده از مو‌های نازک برای پیوند مو نیز وجود دارد.
  6. در این روش‌ها میزان خطای متخصص به شدت کاهش پیدا می‌کند.

مزایا و معایب کاشت مو بدون جراحی

اما در کنار مزایای ذکر شده معایبی نیز برای کاشت مو بدون جراحی وجود دارد. برای مثال:

  1. هزینه این قبیل روش‌ها نسبت به کاشت مو با جراحی بیشتر می‌شود.
  2. از طرف دیگر به دلیل اینکه متخصص باید از تجهیزات مدرن استفاده کند و با دقت بالا برای برداشت فولیکول اقدام نماید پس مدت زمان برداشت و آماده‌سازی فولیکول در کاشت مو بدون جراحی طولانی‌تر خواهد بود.
  3. البته برخی از روش‌های پیوندی مو بدون جراحی برای طاسی‌های شدید اصلاً مناسب نبوده و نمی‌توانند تراکم موی ‌ایده‌آل را ایجاد کنند.

روش‌های کاشت مو بدون جراحی

روش‌های کاشت مو بدون جراحی

کاشت مو به روش میکروگرافت

مزایا

  1. با توجه به اینکه در این روش فولیکول‌ها به صورت تک به تک با استفاده از هلدر‌های مخصوص برداشت می‌شوند بنابراین میزان خطا کاهش یافته و احتمال آسیب به فولیکول‌ها به شدت کم می‌شود.
  2. اگر شما بانک موی ضعیفی دارید به کمک روش میکروگرافت می‌توانید تعداد بیشتری فولیکول را از بانک مو برداشت نمایید.
  3. خطر تشکیل اسکار، خونریزی و عفونت در محل زخم با استفاده از روش میکروگرافت وجود ندارد.

معایب

  1. در صورتی که به ماده بی‌حسی حساسیت داشته باشید احتمال بروز واکنش‌های آلرژیک وجود دارد.
  2. ممکن است برای مدتی در محل پیوند مو هیچ حسی نداشته باشید که این اتفاق کاملاً طبیعی است.
  3. هزینه کاشت مو به روش میکروگرافت نسبت به روش‌های دیگر بیشتر است چون باید از تکنولوژی‌های پیشرفته برای برداشت و کاشت فولیکول استفاده شود.

نحوه کاشت

متخصص با استفاده از دو تکنیک هلدر‌های اتوماتیک و یا تریکوفیتیک اسکارلت نسبت به برداشت فولیکول اقدام خواهد کرد. اگر طاسی شما شدید باشد روش تریکوفیتیک اسکارلت انتخاب خواهد شد. سپس فولیکول‌ها آماده می‌شوند و با استفاده از دستگاه میکروایمپلنتر به محل طاس سر منتقل خواهند شد. کاشت مو به روش میکروگرافت بین ۲ تا ۸ ساعت زمان نیاز دارد. در زمان کاشت مو میکروگرافت با استفاده از پانچ‌ سوراخ‌های کوچک در محل پوست سر ایجاد می‌شود تا متخصص بتواند فولیکول‌ها را در داخل این حفره‌های ریز قرار دهد.

کاشت مو به روش FUE

مزایا

  1. در این روش برش‌های بسیار ‌ریزی در پوست سر ایجاد می‌شود که اصلاً جای آن‌ها باقی نخواهد ماند.
  2. این روش به عنوان یک روش کم تهاجم شناخته شده است که عوارض بسیار کمی داشته و دوره نقاهت شما را کوتاه می‌کند.
  3. در صورتی که پوست سر شما انعطاف‌پذیری کمی دارد روش  FUEرا به شما پیشنهاد می‌کنیم.

معایب

  1. در این روش فرآیند برداشت و کاشت فولیکول‌ها به صورت دستی انجام می‌شود بنابراین زمان کاشت مو نسبت به روش‌های دیگر طولانی‌تر می‌شود.
  2. هزینه‌ای که باید در این روش بپردازید نسبت به کاشت مو با جراحی بیشتر است.
  3. اگر متخصص در برداشت فولیکول دقت لازم را نداشته باشد ممکن است به صورت ناخواسته باعث آسیب به فولیکول‌ها خواهد شد.

نحوه کاشت

برای اجرای پیوند مو به روش FUE متخصص به سراغ پانچ‌های دستی می‌رود. با سوراخ‌های ظریفی که در قسمت بانک مو ایجاد می‌کند گرافت‌ها برداشته شده و بعد از آماده‌سازی باید به سراغ پیوند مو برود. در این زمان شیار‌های بسیار ضعیفی در محل طاس سر ایجاد خواهد کرد تا فولیکول‌های آماده شده در داخل شیار‌ها قرار گیرند. این شیار‌ها بسیار کم عمق هستند و اصلاً خونریزی اتفاق نمی‌افتد و جای آن‌ها باقی نخواهد ماند. پس از چند روز شاهد تشکیل دلمه در محل زخم‌ها و پس از آن شاهد ریزش دلمه‌ها خواهید بود.

کاشت مو به روش SUT

مزایا

  1. در این روش امکان برداشت فولیکول‌ها با حداقل بافت پوستی وجود دارد. بنابراین باعث می‌شود کیفیت مو‌های پیوندی افزایش یابد.
  2. نتیجه کاشت مو به روش sut نسبت به روش‌های دیگر طبیعی‌تر به نظر می‌رسد.
  3. چون از هلدر‌های اتوماتیک برای برداشت فولیکول استفاده می‌شود بنابراین هم سرعت عمل افزایش یافته و هم خطر بروز خطای انسانی و از دست رفتن فولیکول‌ها به شدت کاهش خواهد یافت.
  4. از انجایی که میزان عوارض در روش اس یو تی بسیار کم است بنابراین دوره نقاهت کوتاه خواهد بود.

معایب

  1. در صورتی که متخصص در استفاده از دستگاه‌ها مهارت کافی نداشته باشد ناخواسته باعث آسیب به پوست سر و فولیکول‌ها می‌شود.
  2. هزینه این روش نسبت به روش‌های قبلی بیشتر خواهد بود.
  3. در این روش نیز عوارضی همانند درد، ورم و التهاب وجود دارد ولی شدت عوارض نسبت به روش‌های قبلی کمتر است.

نحوه کاشت

در کاشت مو روش sut از دستگاه‌های اتوماتیک برای برداشت و کاشت فولیکول استفاده می‌شود. ابتدا متخصص موی قسمت بانک مو را بسیار کوتاه کرده و یا حتی می‌تراشد تا با دقت بالاتری بتواند فولیکول‌ها را برداشت کند. پس از آن با استفاده از میکروموتور‌های اتوماتیک نسبت به برداشت فولیکول‌ها اقدام خواهد کرد. فولیکول‌های آماده شده با استفاده از میکروایمپلنتر‌های اتوماتیک در محل طاس سر کاشت می‌شوند.

قبل از انجام کاشت مو باید شیار‌های بسیار ظریفی در محل طاس سر ایجاد گردد تا فولیکول‌ها در داخل آن‌ها قرار گیرند. متخصص در ایجاد شیار‌ها باید با دقت عمل کند چون محل قرارگیری فولیکول‌ها تعیین‌کننده نتیجه نهایی کاشت مو به روش sut خواهد بود.

کاشت مو به روش Micro FIT

مزایا

  1. این روش بدون هیچ گونه جراحی و خونریزی انجام می‌شود و نیاز به بخیه ندارد.
  2. میزان عوارض حاصل از روش میکروفیت بسیار کم است چون یک روش کم تهاجمی شناخته شده است.
  3. دوره نقاهت کوتاه‌تری را تجربه می‌کنید.
  4. انعطاف‌پذیر روش میکروفیت بسیار را بالا بوده و شما حتی می‌توانید برای کاشت مو از مو‌های نازک و مو‌های بدن نیز استفاده کنید.
  5. امکان کاشت مو ورتکس در یک جلسه به تعداد ۱۵۰0 تا ۲۰۰۰ گرافت برای شما وجود دارد.

معایب

  1. کیفیت گرافت‌های برداشتی در روش میکروفت نسبت به روش اف یو تی کمتر است.
  2. اگر این روش را با روش اف یو تی مقایسه کنید متوجه خواهید شد که در روش اف یو تی در هر ساعت ۱۰۰۰ گرافت برداشت می‌شود ولی در روش میکروفیت برای برداشت ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ گرافت به ۲ تا ۴ ساعت زمان نیاز است. به همین دلیل احتمال آسیب دیدن فولیکول‌ها بیشتر می‌شود.

نحوه کاشت

متخصص با استفاده از ایمپلنتر‌های مینیاتوری برای برداشت فولیکول اقدام می‌کند. سپس فولیکول‌های برداشتی در محلول مخصوص نگهداری می‌شوند تا مرحله آماده‌سازی برای آن‌ها انجام شود. در زمان کاشت مو میکروفیت نیز با استفاده از ابزار‌های دستی سوراخ‌های ظریفی در پوست سر ایجاد شده و فولیکول‌ها داخل این سوراخ‌ها قرار می‌گیرند. انتقال فولیکول با استفاده از هولدر یا انبرک انجام خواهد شد.

کاشت مو به روش BHT

مزایا

  1. اگر دچار ریزش موی شدید شده باشید به گونه‌ای که بانک موی پشت سر نتواند طاسی سر شما را درمان کند با کمک این روش می‌توان از مو‌های بدن، ریش، سینه، بازو و پا‌ها برای کاشت مو استفاده کرد.
  2. در این روش نیز از تجهیزات به روز برای برداشت و کاشت فولیکول استفاده می‌شود. پس عوارض شدیدی را برای شما به همراه ندارد.

معایب

  1. با توجه به اینکه جنس و رنگ مو‌های بدن با مو‌های سر تفاوت فاحشی دارد بنابراین مهمترین عیب کاشت مو به روش BHT این است که ظاهر مو‌های پیوندی با مو‌های طبیعی سر تفاوت زیادی را نشان می‌دهند.
  2. دوره رشد مو‌های بدن نسبت به مو‌های سر متفاوت است و همین موضوع باعث می‌شود که هم سرعت رسیدن به نتیجه کاشتن به روش‏ BHT طولانی‌تر گشته و هم اختلاف سرعت رشد بین مو‌های کاشته شده با مو‌های طبیعی سر به خوبی دیده می‌شود.

نحوه کاشت

برای اجرای کاشتن مو به روش BHT متخصص طبق روش اف آی تی یا اف یو تی عمل می‌کند با این تفاوت که به جای رفتن به سراغ پشت سر از مو‌های بدن استفاده می‌کند. ابتدا وضعیت مو‌های صورت شما را بررسی خواهد کرد چون به هر حال شباهت بیشتری به موی سر دارد. در صورتی که تراکم مو در این قسمت کافی نباشد مو‌های سایر قسمت‌های بدن را نیز بررسی خواهد کرد.

کاشت مو به روش DHI

مزایا

  1. این روش سریع‌ترین روش پیوند مو مخصوصا کاشت مو در افراد دارای موی سفید شناخته شده هست چون به صورت کاملاً اتومات انجام می‌شود.
  2. بلافاصله بعد از برداشت فولیکول پیوند مو انجام خواهد شد. پس زمانی برای آماده‌سازی فولیکول‌ها نیاز نبوده و خطر آلوده‌سازی فولیکول به شدت کاهش می‌یابد.
  3. با توجه به اینکه کمترین عوارض را به جا می‌گذارد بنابراین کوتاه‌ترین دوره نقاهت را تجربه می‌کنید.
  4. دقت کاشت مو به روش DHI نسبت به روش‌های دیگر بالاتر است.

معایب

  1. برای اجرای این روش شما باید هزینه بیشتری بپردازید.
  2. اگر تا طاسی خیلی شدیدی دارید بهتر است به سراغ روش‌های دیگر بروید چون با این روش نمی‌توان طاسی شدید را درمان کرد.
  3. متخصص باید دقت بالایی در استفاده از ابزار قلم مانند داشته باشد تا به صورت ناخواسته باعث آسیب به فولیکول‌های پیوندی نشود.

نحوه کاشت

ابتدا با استفاده از ابزار قلم مانند فولیکول‌ها از ناحیه بانک مو برداشت می‌شوند. در این ابزار مخزنی وجود دارد که فولیکول‌های برداشته شده بلافاصله در داخل این مخزن نگهداری خواهند شد. بنابراین متخصص می‌تواند این دستگاه میکروایمپلنتر را به محل طاس سر انتقال داده و با فشار دادن پیستون فولیکول‌ها را در محل جدید قرار دهد. همانگونه که متوجه شدید اصلاً نیازی نیست که قبل از کاشت مو شیار‌هایی در ناحیه پیوند ایجاد شود بلکه خود دستگاه میکروایمپلنتر حفره‌های ‌ریزی به اندازه فولیکول ایجاد کرده و کاشت مو انجام می‌شود.

هزینه کاشت مو بدون جراحی در تهران

چند عامل باعث می‌شود که هزینه کاشت مو بدون جراحی در تهران نوسان زیادی داشته باشد:

  1. متخصص از چه روشی برای پیوند مو استفاده می‌کند؟
  2. در اجرای روش انتخابی چه اندازه تجهیزات پیشرفته به کار برده شده است؟
  3. متخصص چه سابقه‌ای در کاشت مو بدون جراحی در تهران دارد؟
  4. چه تعداد فولیکول برای درمان طاسی سر نیاز است؟
  5. آیا متخصص برای کاشت مو بدون جراحی به سراغ بانک موی پشت سر رفته و یا مجبور است از مو‌های بدن استفاده کند؟

هزینه کاشت مو بدون جراحی در تهران

بهترین مرکز برای کاشت مو بدون جراحی در ایران

مهمترین ویژگی‌های بهترین مرکز برای کاشت مو بدون جراحی در ایران عبارتند از:

  1. کلینیک مورد نظر باید مجوز‌های لازم را از وزارت بهداشت دریافت کرده باشد.
  2. مجوز‌ها باید در معرض دید متقاضیان قرار داشته باشند.
  3. متخصصان حاضر در کلینیک باید سابقه درخشان در کاشت مو بدون جراحی داشته باشند.
  4. میزان رضایت افرادی که قبلاً پیوند طبیعی مو بدون جراحی را در کلینیک انتخابی شما انجام داده‌اند تأثیر بسیار زیادی بر روی انتخاب شما خواهد گذاشت.
  5. بهترین کلینیک کاشت مو بدون جراحی در ایران باید براساس استاندارد‌های جهانی طراحی شده باشد؛ از کادر درمان حرفه‌ای برای مدیریت کمک بگیرد و از طرف دیگر محیط کلینیک باید کاملاً بهداشتی و تمیز باشد.
  6. همچنین کلینیک باید هزینه کاشت مو بدون جراحی را طبق نرخ مصوب وزارت بهداشت محاسبه کرده و هزینه بیشتری از افراد متقاضی دریافت نکند.

کاندید مناسب کاشت مو بدون جراحی

  1. فرد متقاضی باید در بازه سنی ۲۵ تا ۵۵ سال باشد.
  2. به بیماری‌های پوست سر همانند عفونت مبتلا نباشد.
  3. فرد متقاضی نباید به بیماری‌هایی همانند دیابت، فشار خون بال،ا بیماری‌های قلبی و یا بیماری‌های روانی مبتلا باشد.
  4. لازم است آزمایش خون انجام شده و مشخص شود که آیا کم خونی دارد یا خیر.
  5. عدم ابتلا به بیماری HIV، هپاتیت و بیماری‌های تیروئیدی بسیار ضروری است.
  6. همچنین فرد متقاضی نباید اعتیادی به مواد مخدر یا مشروبات الکلی داشته باشد.

توصیه های قبل از کاشت مو بدون جراحی

  1. به مدت دو هفته قبل از پیوند مو بدون جراحی مصرف خوراکی‌ها و دارو‌های رقیق‌کننده خون را کنار بگذارید.
  2. به مدت یک ماه قبل از کاشت مو بدون جراحی به سراغ دخانیات و مشروبات الکلی نروید.
  3. در یک هفته مانده به کاشت مو در محیط آرام زندگی کنید و به سراغ نوشیدنی‌های کافئین‌دار نروید.
  4. همچنین در این یک هفته نباید مواد غذایی فرآوری شده، سرخ شده و خوراکی‌های شور مصرف کنید.

توصیه های بعد از کاشت مو بدون جراحی

  1. در دو هفته اول بعد از کاشت مو بدون جراحی به هیچ عنوان به محیط‌های گرم همانند سونا و جگوزی نروید.
  2. سر را بالاتر از بدن قرار دهید.
  3. فشاری به محل کاشت او وارد نشود.
  4. به هیچ عنوان زیر فشار مستقیم آب دوش قرار نگیرید.
  5. در زمان حمام کردن نباید بخار در حمام بپیچد.
  6. تا دو هفته از خوردن خوراکی‌های شور و غذا‌های فرآوری شده و سرخ کردن پرهیز نمایید.
  7. مصرف سبزیجات و میوه‌جات تازه را بیشتر کنید.
  8. حتماً نوشیدنی به ویژه آب در طول روز به اندازه کافی مصرف نمایید.
  9. تا چند ماه محل کاشت مو را به هیچ عنوان لمس نکنید.
  10. تا زمانی که متخصص اجازه نداده به سراغ کوتاه کردن مو، رنگ کردن و یا به سراغ سشوار نروید.
مقاله قبلی
ریزش مو در جوانان پسر و دختر (درمان قطعی و فوری)
مقاله بعدی
ام اس و ریزش مو – کاشت مو در بیماران MS

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

مطالب پربازدید